Ya 60 yada 65 vericeksiniz tarife seçiminize göre
Printable View
840+1800 dese=2640 tl yapar yani aslında fazla fazla alıyorlar gene parası cok sorunlu bir durum yok adamların amacı telefonu vereyim 24 ay bana baglı kalsın bende hattan dürteyim :D
Vodafone çakalda iphone kullanlari aptal sanıyor heralde ona gore kampa ya yapmışlar.
Bizde kart cekmeden 24 ay sözü nakite dönme yöntemi oldugu için fiyatlar asla düşmez
tarife + telefon ücreti, yani size sadece tarifeyi ucuza vermiş olacaklar :) ben şuan red clasic extra kullanıyorum yurtdışını bile 22 ülkeyi bedava arayabiliyorum. 4 gb internet + sabit ve vodafone ile sınırsız konuşma + her yöne 1000 dk+ sms. 52 lira ödüyorum, size bu tarifeyi 75 ten verecekler ve üstede 65 lira telefon ücreti alacaklar kaba hesap 140*24 :)
4000 tl ye telefon mu olur emenike. Televizyon var 63 ekran o fiyata.
iphone 6 2349 bimekste 4400 le alakası yok
Kampanyadan yararlanan var mı hiç ?
Yıllarca vodafone red kullanıcı oldum ve yazılanlara bakılırsa extra bir kampanya değil bunlar! red tarife + 69 liraya iphone 5 dağıttılar zamanında. şimdi de red tarife + 90 liraya iphone 6 dağıtıyorlar!
red classic 100-110 lira olsa ayda 200 liraya zaten 24 ay istediğin telefonu ve 3gb internet avantajı olan bir operatörün hattını alabiliyorsun, neden bide 24 ay tarife kullanımı garantisi veresin?
Saçmalık ben gittim konuştum, en az 12 aydır vodafone ' lu veya başka operatöre ait hattınızı taşımanız gerekiyor. Yararlanamadım.
valla bugün iş yerinde bi abi almış 1200 e aldığı 2 yıldır kullandığı yurt dışı i phone5 i 1440 TL saymışlar bu nasıl iş anlamadım
üstüne 1200 gibi bi paraya 6 almış
Ben de onu soracaktım şimdi. Denk geldin :D
Bgn mesela bi 2.el 5s'in fiyatı 1300-1400TL. Adamlar "Red Classic-Red Classic Extra" tarifesini alırsan 1800'e sayarız diyorlar. Eğer böyleyse 5s sahiplerinin yerinde olsam satmak için g.tüme yırtacağıma gider üstüne katar 6 serisi alırım.
Yukarıyı görmemiştim biraz inceledim.Şöyle mi oluyor peki anladığım kadarıyla 1800'e sayacaklar.Telefon 2640 Tl ye gelecekmiş. 840 TL üstüne verip 24*35 tarife ücreti mi ödeyeceğim yani? Toplamda da 1640 TL'ye İphone 6 almış oluyorum.Doğru mudur?
Herşey iyi güselde topladıklarını ne yapıçaklar:)
hangi marka ve modellerde geçerli şimdi
htc one x verebiliyomuyuz
versek neler alırız G3'e taktım kafayı bu aralar
Değişim yapılabilecek cihazlar burada yazıyor. http://www.vodafone.com.tr/Kampanyal...Kampanyasi.php
Her tarifenin altında kabul edilecek cihazlar yazıyor. Iphone6 ve 6plus / note4 alınabiliyor..
bende sımdı 5s var 1 yıl garantılı ıphone 6 almak ıstersem turkcell den vodafoıne a gecınde red clasıc tarıfde ne kadar odeyecegım
minumum 70 tl lik tarifeyi 2 sene boyunca ödemek zorunda bırakıyorlar.
Ben samsung s4 cihazimla kampanyaya girmek icin gittim bu arada turkcell kullanicisiyim, en az 6 aylik vodafone kullanicisi ve bu 6 ayin fatura orta ort. 150tl olmali dediler katilmak icin...
Bu sartlar yoksa faturaya ek ucretle taksit taksit odeyemiyor ama kredi karti ile ilk 12 aylik taksiti odeyip (cihaz+tarife) alinabiliyormus...
Adamların amacı zaten 24 ay boyunca hatlarını kullandırmak ;) Ben bastım parayı aldım 6 plus gold edition 128 gb :D
Bende bunu sorucaktım.. Turkcell den bu kampanyaya geçmeye düşünüyorum fakat vodafone da sıkıntı yaşayacağım korkusu var .. Çekim gücü internet vs vs . Tavsiye eder misiniz ? ÖZellikle turkcell den vodafone geçenler ya da vodafone dan Turkcell e geçenler..
İlk post gayet iç açıcı :) Eyv
Şu avea'nın neresini öneriyorlar bende onu anlamıyorum :D
Turkcell pahalı diyorsunuz.
Vodafone denmeyen kalmadı zaten
bana kalırsa da en kötü şirket avea hiçbir yerde çekmiyor ve adamı güzel .... lar yani :D
note3 için konuştum piyasa değerinin ustunde sayıyorlar valla şaşırdım
red tarifeye ek 35 tl ile note4 veriyorlar oda fena değil
bazı cihazların değeri güzel ama bazıları çok mantıksız
arkadaşımın 5'in 720 tl demişler cizikten vs.den dolayı. aynı arkadasımın annesinin ip4'üne ise 1080 demişler temizliğinden ötürü :D
ben az önce gittim kız 1480 liraya sayıyoruz dedi yurt dışı 5 kayıtlı ise 1480 lira.. 1480 / 24 çıkan ücreti paket ücreti olan 180 dan düşüyor.. 180 - 60 = 120 * 24 e telefon geliyor.. note 4 32 gb 6 16 gb alabilyiorsun dediler :redspotda
vodafone da bu uygulama kalktı dendi bana bayide ama varmı bilgisi olan
Arkadaşlar note 4 kullanıyorum , operatörleri bilmem vodafone turkcell avea ne kampanya yapıyorlar ben turkcell'den kontratlı aldım.
Bana göre note 4 çok üstün bir telefon .Bence apple kullanıcıları da bir kerede olsa denesin note 4'ü
Hele hele fotoğraf çekme konusunu merak eden olursa whatsapp'dan atarım :)
whatsapp cok bozuyo kaliteyi :D
s5 te var note 4 dede vardır mutlaka
birde düzgün ışık altında "secmeli odaklı" olarak bir cekte güzelliği gör kameranın arkayı flulaştırıp odaklıgın kısmı one cıkarması falan enfes :D
gyeonlara odaklamıştım mesela :)
http://i217.photobucket.com/albums/c...211_171549.jpg
Salı günü ben de değişimden nasibimi alarak 6plus aldım.
Bayiler her ne kadar kampanya bitti dese de bana biraz keyfi uygulama gibi geldi. Çünkü geçen hafta Perşembe hat taşıma için başvurdum ve aybaşı kampanya bitiyordu, satış temsilcisi eleman "abi sen bana güven, 6sına kadar hallederiz senin işi dedi" salı günü ben de taşıma onaylandıktan sonra aldım telefonu.
Androidden sonra değişik geldi. Ipad kullandığım için Ios'a yabancı değilim ama güzel telefon ;)
75 cihaz 75 fatura toplam 150TL ödeyeceğim. Verdiğimiz 4s'in ekranında ve arkasında biraz sorun vardı. Öyle verseydik hasarlı diye ucuza alacaklardı 20TL'ye yaptırdık 1080TL'ye saydılar :D