vodafone da bu uygulama kalktı dendi bana bayide ama varmı bilgisi olan
Printable View
vodafone da bu uygulama kalktı dendi bana bayide ama varmı bilgisi olan
Arkadaşlar note 4 kullanıyorum , operatörleri bilmem vodafone turkcell avea ne kampanya yapıyorlar ben turkcell'den kontratlı aldım.
Bana göre note 4 çok üstün bir telefon .Bence apple kullanıcıları da bir kerede olsa denesin note 4'ü
Hele hele fotoğraf çekme konusunu merak eden olursa whatsapp'dan atarım :)
whatsapp cok bozuyo kaliteyi :D
s5 te var note 4 dede vardır mutlaka
birde düzgün ışık altında "secmeli odaklı" olarak bir cekte güzelliği gör kameranın arkayı flulaştırıp odaklıgın kısmı one cıkarması falan enfes :D
gyeonlara odaklamıştım mesela :)
http://i217.photobucket.com/albums/c...211_171549.jpg
Salı günü ben de değişimden nasibimi alarak 6plus aldım.
Bayiler her ne kadar kampanya bitti dese de bana biraz keyfi uygulama gibi geldi. Çünkü geçen hafta Perşembe hat taşıma için başvurdum ve aybaşı kampanya bitiyordu, satış temsilcisi eleman "abi sen bana güven, 6sına kadar hallederiz senin işi dedi" salı günü ben de taşıma onaylandıktan sonra aldım telefonu.
Androidden sonra değişik geldi. Ipad kullandığım için Ios'a yabancı değilim ama güzel telefon ;)
75 cihaz 75 fatura toplam 150TL ödeyeceğim. Verdiğimiz 4s'in ekranında ve arkasında biraz sorun vardı. Öyle verseydik hasarlı diye ucuza alacaklardı 20TL'ye yaptırdık 1080TL'ye saydılar :D
6 plus alanlardan bazı bayiler 200tl ön ödeme talep ediyolar.. Kızarkadaşımdan da almışlar.. aradım itiraz ettim şikayette bulundum vodafone müşteri hizmetlerine.. 3 gün içinde aradılar bayiden, gelin paranızı geri verelim dediler.. Öncesinde bayi ısrarla 200lira almamız yazıyo almasaydınız telefon napalım tavrındaydı. Ama seve seve geri ödediler..
Veren varsa o parayı itiraz etsin geri alsın..
kampanya hala devam ediyor mu?
O çakallığı İstanbul Cevahir Avm'deki Vodafone da kardeşime yaptı. Beni aradı abi 200TL para istiyorlar diye. Yok dedim öyle bişey. Onlar çakallık yapıyorlar. Bi şikayet ondan işte yani cihaz siparişi verenler olup vazgeçiyorlar fln o yüzden istedik. Aldıkları zaman plus biz zaten geri iade edecektik hikayesi okuyorlar.
Kampanya bitti..
Kampanya bu ayın sonuna kadar devam edecek kendi sitesinde aynı şekilde devam ediyor.Fiyat güncellemesi için şu ara durdurulmuş ancak pazartesi gibi tekrardan başlayacak dendi.
Beyler biz arkadasa 200 tl verip aldik ne yapabiliriz alali 2 hafta oldu
Bizim olay soyle oldu : 200 tl verdik onden iphone 6 plus 16 gb aldik
Kanka simdi musteri temsilcisini arattim 200 tl verdik 6plus 16 gb aldik ayni sekil baska bir arkadasim 200 tl vermeden aldi nasil is dedi inkani yok diyor musteri temsilcisi on odeme alinmadan 200 tl verilmeden telefonu alamazsiniz dedi sizin arkadasiniz vermistir ama size vermedim demistir dedi , mal olduk :D
arkadaşlar peki yeni hat alan yada mevcut hattı devralacak kişilerde yararlanabiliyormu kampanyadan?
eğer kullandığın operatör de hattın faturalı ve 5 aylık 300 TL yi geçiyor ise Vodafone a hattın taşınarak yapabilirler. Şahsen büyük olay yaşadım Cevahir ile ilgili . Ellerinde olmayan telefon için bana zaman verip hattımın geçtiği gün almaya gittiğimde elimizde şu an yok size gelince bilgi vericez gibi söylendiler. Evraklarımı aldım M.köy meydan da ki Vodafone dan aldım.. Çalışanların en ufak bir olaydan haberleri yok herkes farklı söylüyor..Bundan emin olabilirsiniz.
Örnek ; M.köy de ki vodafone a gidip müş.temsilcisine geçiş yapıcam plus var mı dediğimde " geçişler şu an durduruldu kampanya bitti " gibi cevap verip ardına başka bir müş temsilcisi verebiliriz akşam alabilrsiniz demesiyle işkillendim ve aldım sonun da ! İnş müşteri temsilcisi ve çalışanları ile muhattap olmak istemiyorum konuşmayı bilmiyorlar :)
telefon için kredi çekecek değilimde eldeki 4s i iyi paraya veririm takasa düşüncesindeyim. yıllarca turkcell kullandım ne kadar olsa vodafone daha uygundur diye düşünüyorum :)