zaten süreç bahsettiğiniz şekilde işleyecek diye biliyorum.Kaynak gösteremem ancak öncesinde okuduğum/izlediğim bi haber de sürecin öyle olduğundan bahsediyordu diye hatırlıyorum.
Printable View
Yerinde uygulama diyenler çipli araçlarınızda buna dahil edilseydi o zaman görürdüm sizi bekara karı boşamak kolaydır..
bu uygulamalar daha önce de yapıldı defalarca, daha yeni yeni haber oluyor... hatta devlet ölçüm 'sonda'larının siparişini verdiğinde de haber olmuştu...
bu cezalarda atlanan bir şey daha var, ölçüm istasyonları da bundan sorumlu olmalı... ölçtüğü araç emisyonu geçemiyorsa katakulli yapıp tamam abi geçtin dememeli, gerçekten karışımının sıkıntılı olduğunu bilmeyen binlerce kişi vardır, istasyon ölçümü geçemeyenleri, sorunu çözmeleri konusunda zorlamalı ki görevini yapmış olsun...
uygulamayı destelekmekle birlikte, ne satılan benzin ve mazotun kaliteli olduğu, ne satılan kömürün gerekli kaloriyi tutturamadığı bir ülkede yaşadığımız unutulmasın, kaçak kömürle ısınan bir ilde neyin egsoz kirliliğinden bahsediyorsunuz?
şahıs araçlarından ziyade ticari araçları kapsayan bir uygulama sanki ama paranın yüzü sıcak ucu bizlere de dokunabilir ilerleyen zamanlarda.
standart araçların yani katlı dpf li araçların emisyon değerlerini aşmasına imkan yok zaten.. yani o vakit kaybı olur.. ancak çaçalı façalı yere vermiş yay atmış camları filmli jantlı modifiyeli bir araç görürse belki der kesin bu katı iptal etmişdir gel şöyle bir bakiyim diyebilir.. :)
onun dışında stok orjinal araçlarla uğraşıcaklarını sanmam çünkü öyle 2-3 dakkada sürmüyor vakit kaybı.. bir yere yetişmeye çalışan acelesi olan insanları yollarından işlerinden güçlerinden edip orda alı koyucaklar.. sıkıntı olur..