Hondayi biraz daha pazarlikla alabilirsin herzman piyasasi olan araba
Printable View
Hondayi biraz daha pazarlikla alabilirsin herzman piyasasi olan araba
Şöyle birşey var piyasada sadece civiclerin piyasası artmıyor ki. Sıfır fiyatları sürekleri tırmandığı için eski araçlarında fiyatları çıkıyor. Para eder veya etmez piyasası şu an bu arabaların. 1 sene önce zar zor 12.500e Si sattık kazasız sıfır motorlu şimdi insanlar ex lere istiyor 13-14 bin lira. Eder mi etmez ama o arabayı alacaksan kıyıda köşede araç bulmadığın sürece o paraları vermek gerekir.
Soruya gelince araba temizse biraz daha pazarlık yapılır ve alınabilir
Honda sizi iyi bir pazarlıkla memnun eder bence de fiyatı çok yüksek bir kaç ay öncesinde biraz daha fazlasına FD6 civicler bulunuyodu aslında birde opel corsa d lerede bakılabilir 2013 leri var o fiyatlara hemde modelli olur :)
Talep varsa fiyat artar o fiyata alınmaz diyemezsin dacia duster sıfır'da alabilirsiniz tercih meselesi yani
2011 8.000 km'de Sıfır 1.3 Astra HB Aracımı satıp Honda civic'e geçmiş biri olarak şunu söylüyorum yakıt olarak Honda daha az yakıyor performansıda kıyaslamıyorum 1.3 motor gerçekten performans olarak ağır bir araç :) Honda civic'den sonraki tüm araçlarımızda honda olmuştur bir arkadaş devir yüzünden çok yakıyor mu ne demiş 5 vitesde 120-130 uzun yolda 20 krş'dan fazla yakmaz şuan Atiker microfast obdli şehir içi 25-27 krş tüketimim var :) Astra ile şehir içi yakıt üzmüştü ama uzun yolda basmadığım zaman 4,5-5 i görmüştüm dip gaz'da gittiğimde 6,5-6,8 görmüştüm
Peki hondada esp yokluğu can sıkar mı yani araç Çizgisini bozmaya meyilli mi ?
Orijinalde yatıyor tabi. Ben çok sert kullanmam ondan şu ana kadar hiç esp gereksinimi duymadım. Eibach sportline yay varken birkaç kez denedim umduğumdan daha iyi tepkiler aldım. Ama tabi lastiklerim ve yürüyenim bakımlıydı hep
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkürler kusura bakmayın vaktinizi aldım ama malesef satıcının hasar kaydı yok istediğin yere göster demesine rağmen plakada biri ağır hasar olmak üzere 3 tane kaydı var. Hayır anlamıyorum insanlar nasıl bu kadar kolay yalan söylüyor 300 500 lira olsa eyvallah dicem direk ağır hasar yazıyor bide evlendim borcum var ihtiyacım var diye acıtasyon yapıyor hayır diyelim geldim araca baktırdım ağır hasar kaydı çıktı yada hasarlı olduğunu Anladım ne olucak benim masrafım hadi onu düşünmüyor o an iki tane patlatsam Ağzına ne diyebilecek yazık durum çok kötü belki 4 5 araç oldu hasarsız kusursuz denilip pert çıkan Allahtan kör cahil değilizde prim vermiyoruz bunlara
Hiçbirşey olmayacaktı satıcı ayak yapacaktı.
"Aaaa hasar kaydı mı varmış? Valla ben bilmiyordum alırken de göstermiştim kardeş" diyecekti.
Artık çok kolay yalan söyleniyor.
Tutturduğumu öperim mantığında çoğunluk.
Bence 2 araca takılı kalmayın.
Segment düşürüp model yükseltin mesela temiz bulma ihtimalini arttırın.
Temiz bir Astra alın 2008 civarı olsun , alır almaz bakımları yapıp yazılım yaptırın. Hem tatmin eder gidişi. Hem de otomobil olarak daha üstün bir araç..