BMW M Serisi M3 2003 Model 75.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 97182657
Bu araç hakkında bilgisi olan varmı?
Ankaradakini bi abim alacaktı. Motor masrafı var dediler. Önceki sahibi düz arabaya biner gibi binmiş. Tamam bakımı yapılmış yağı suyu değişmiş ama vanos ayarı vs hiçbişi yapılmamış. Borusan'a götürdüler, abi kapalı kutu ne açsak bilemeyiz ama 8.000 lira masraf rahat sayarım sana demişler.
Değişeni yok 1-2 parça da boyası vardı. 1 buçuk sene önceydi bu tabi.
65-75. arasi 03 model ve alti icin sanki biraz fazla mi? buda ucuzlamayan arabalardan sanırım sabit kur hatta yükseliyor.
ben şu anda m3 alacak olsam siteden NK m3 ü gözümü kapar alırım,bir türlü ikna edemiyorum hanımı yoksa dakika durmam o araba için
Araba satmak almaktan daha zor bunu anladim.
İnat ettim 80 den asagiya vermicem temiz araba isteyene saticam komple boyaliya 70 veriyorlar biz 80 isteyince cok oluyor.insanlar cok ince hesap yapiyorda yanlis yapiyorlar lastiklerin faturasi duruyor 2.750 lira para vermisim 8.000 km kullanmis daha bir kere yanlamamisim,70 e aldim diye sevinicek 1 ay sonra lastik alicak bu en basiti..daha bi surru ornek varda uzatmaya gerek yok..
Araba komple sonaxa girdi ic dis motor o gun bgndur kapali grajdan cikmadi,telde bas bas soyluorum ama kimseye derdimi anlatamiyorum.arabayi kullanamiyorum vaktim
Yok kullanmaya ki zaten amerikanla ugrasiyorum sira gelmiyor.
Gerci esseklik bizde arabayla caddede gezdgmz zamanlarda 87 veriyorlardi biz satmadik.
Kadiköyde bi galeriden satılık olan vardi laguna seca 50li rakamlara o hangisi?
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)