yok olm ben inceliyeceğim kadar inceledim. bold'la iphone arasında kaldım Ayfon Karahisar almaya kararverdim :D
Printable View
yok olm ben inceliyeceğim kadar inceledim. bold'la iphone arasında kaldım Ayfon Karahisar almaya kararverdim :D
efe bu espriden sora kosa kosa al :D:D
Yeni İphone beyaz beğeniye sunulmus
http://img126.imageshack.us/my.php?image=iphone1hp8.jpg
efe alma lan once ben alcam
ben aldım bugun ama tr menusu gelmeden bunu kullanmak ıcın ana dıl gıbı ıngılızce lazım yaw
çin malı olanlarda türkçe menü var abi :D
onlar geldimi acaba :p
trcellın kampanyası pahalı denmıs ama ben her ay 300 350 400 oduyorum konusma dakıkalarım ve mesajlarımın toplam sayılarına baktırıp aylık 175 ytlye sabıtlenen kampanya ıle karsılastırdım. ayda 600 dakıka trcell herkesle 600 paketı+300dakıka karma konusma (paket dısı) ve yaklasık 800 mesaja 410 lıra odemısım bu ay. 1000 dakıka her yone 1000mesaj her yone ve ıphone ıcın 3gb ınternet kotası ıle 175 lıra hersey dahıl ıle bıde ıphone sızce beles deılmı?
he sen şu tvli telefonlardan falan bahsediyorsun :) arte olan menü değişik çıkan falan
omnia ile ilgili bilgi verebilirmisin bestsi ?
bugun alabilirim cünkü.. ruh halime baglı biraz da aslında :D:D
henuz bircok seyi ile ugrasmadım ama halen pişman değiilim aldıgıma ve okudugum formların hepsinde omnia için guzel seyler yazıyor dodanımhabere girip arattıra bilirsin bir dunya detayiçin ayrıbir topic acmıslar yani amacın işlevsellikse için rahat rahat alabilirsin kamerası ve video kalitesi tatmin ediciden ote bana gore ki eski telefonum sonyericsondu w850i işin en guzel ve en cok hoşuma giden yanı diğer pda lara gore daha kucuk cebime falan rahat sıgıyor :)