senle denerken halatımız koptu hemen çektik aracı büyük bi sıkıntımız yok allaın izni ile bugn gece bitirp yola dewam ;)
bu arada yanımıza gelip bize yardımcı olan arkadaslara teşekkürü bi borç biliriz
saygılarımla,
Bahadır PARLAK
Printable View
tekrardan geçmiş olsun hakan ve bahadır ,,,önemli bi sorun çıkmamasına sevindim.......
bizde görmedik nerde oldu sorun? geçmiş olsun,
ayrıca debriyajımın bitme aşamasında olmasına rağmen yapılan denemeler gayet güzeldi benim için :) şunuda belirtmekde fayda var gelenlerin hiçbirinde geçme hırsı ve ortamı bozacak hareketlerde olmaması çok önemliydi. :icon_tup:
teşekkürler abicim saolasınn z4le denerken 4üncü vites geçmedi halat koptu allahıma şükürler olsun büyük bi sorun çıkmadı :) aracı açtık akşam üstüne geri kapatcaz inşallah ;)
evet bencede arabalar ve arkadaslarla güzel bir gece geçirdik yanlız bu istanbul işi olmadı bence kim kime dum duma :D eşleşmemiz en mantıklısıydı ;)
birdahakine 4 lü deneyelim anladın abi sen ;)
nasıl dersen abi yaparıs bişeler :D
deneme bulusması olmadığı için bence sorun yok güzeldi keyifliydi muhabbet araçlara baktık dinledik...
deneme amaç olunca onceden konusmak daha iyi tabiki...
Siyah punto efsaneydi geceye damgasını vurdu :D
Kim kime dum duma oldu ama sesleri duymak iyi geldi...
Astra içinde sevindim büyük bişey olmadığına :)
off bee keske gelseydımm :):)..ümitköy lafı gecınce aklıma jandarma gelıor..jandarma bsy yaptırmıor cunku..hemen tependee :):)
benim arabada dönüşte korumaya aldı kendini eve kadar zor gittim.
gerçekten çok kalabalık ağız tadıyla bir denemeyedik.
arabayı görmem için iyi olacaktı ama
[QUOTE=izo;398624]abi çekiciyi ardım bn de gece ümit anlattı mı bilmiyorum, sonra hallettinis sanırsam...geçmiş olsun...[quote]
abimin vites atmalarına dayanamadı sanırsam şlaaak çaaat çuuut :D :D
eywallaa düşünmen yeterli saolasın hallettk az bi süre kaldı halatı yapdık gbi bişe ;)
ah ah gelemedim bulusma icimde kaldı.aslında ozellikle gelmedim cunku egzozum kapalıydı.ben cuma biseyler olur die dusunup egzozu cuma actırdım.ama dunde tek ibiza cupra vardı denicek...neyse bidahaki sefere birkac gun onceden belirlersek daha guzel olur katılım daha cok olur gibime geliyo.bahadır gecmis oldun sana allahtan onemli bisey olmamıs...