merhaba
network marketing hakkında bılgı sahıbı olan varmı acaba gecen hafta semıner gıbı bır etkınlıge katıldım 2 bın tl verıp bı hesap acılıyomus nedır bu ısın aslı hıc ınandırıcı gelmedı
merhaba
network marketing hakkında bılgı sahıbı olan varmı acaba gecen hafta semıner gıbı bır etkınlıge katıldım 2 bın tl verıp bı hesap acılıyomus nedır bu ısın aslı hıc ınandırıcı gelmedı
incir die bi site var direk bu şekilde satışlar yapabileceğiniz hazır siteler satıyor güzel bi tanıtım filmi vardı izleyebilirsiniz.
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
sana önerim sakın gireyim deme. başta bir iki adam getiriyosun iyi hoş oluyor falan da sonradan patlıyorsun. verdiğinin peşine düşüyorsun. hiç bulaşma derim.
bu yapılan network marketing fln değil.. 2 liralık malı benim yerime 10 liraya satarsan, sanada 2 lira veririm gibi bir şey.. şimdi burda uzatmadan, en basit bu şekilde anlatabilrim. özellikle öğrencileri vs kovalıyorlar, kredi çektiriyorlar. bu işlerin başındakiler ve özellikle malezzya vs deki patronlar gerçekten zengin oldu. üretmeden kazanılmaz. sakın denemeyin. eşinizden dostunuzdan, zamanınızdan olmayın.nette araştırın bolca olumsuz bilgi yakalayacaksınız.
Arkaya bakmadan kaçınız.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
arkadasım ıstedgı uzerıne semınere katıldım kısı sayısı fazla olma acısından2 bın tl yı duydgum an cıktım zaten
![]()
kimse kimseye bedavadan para vermez titan zincirinin değişik versiyonu.yok tektaş alıyosun saat alıyosun verdiğin paraya karşılık.arkadaşlarını bu zincire çekmek için kırk takla atıyosun vs
network ten değil de bı kahve vardı. adını unuttum kız arkadaşım da kafasını yıkamıştı arkadaşları. yok ayda 30.000 tl kazanan var falan fılan dıye sabah akşam kafamı ütülüyordu gel sen de uye ol. seminerlere katıl diye.Ben de yaw he he dedım geçtim. 1 senenın sonun da bırakın para kazanmayı,2.000 tl cebınden çıkmıstı
Aynı seminere bende bir arkadaşım zoruyla katıldım gönlü olsun diye 750 £ gibi bir rakamdan bahsettiler bana ilk üye olurken sonra düşündüm bana dediklerini hani ayda en az 2000 TL net gelir falan bunu söyleyenlerin üstlerine başlarına baktım ve sonra dedim ki s.etHiç bulaşma abi eğer gerçekten böyle bir kazançları varsa bu adamların pahalı giyinmeleri pahalı mekanlara gitmeleri ve lüks arabalara binmeleri lazım havadan 2000 TL kazansam ben bmw yada mercedese binerdim
![]()
paranın artanıylada turboya nosa gireriz
//Kartvizit-El İlanı ve daha fazlası tasarlanır basımı yapılır.
full yalan full dolan. bulaşmayın.
incir'le kıyaslamamak lazım incir'in işi tamamen farklı titan zincirinden, bu işi size burda şöyleydi böyleydi diyip anlatamam, detayını bilmeden sallamak kolay olduğu için herkes giydirmiş kafasına göreben bizzat para kazanıyorum gayet de memnunum , eşimi de dahil ettim ikimiz de aylık ekstra gelire sahibiz. kazanmasam haklısınız diycem ama incir çok farklı.
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Arkadaşlar bu marketin sahtekarlarına inanmayın açıkca durumu özetleyeyim network marketing'de önceki yıllar elit bir zümre oluştu .Yani artık sisteme girseniz bile üsttekilere kazandıracaksınız.Binlerce karaktersizin girdiği bir oluşumdur network marketing.Sakın bulasma derim ,hem çevreni ,hem paranı,hem zamanını kaybedersin dostum.
adam size titan zincirini, mega holdingi falan sormamışki, network marketingi soruyor hepiniz farklı şeye cevap veriyorsunuz
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
İncir gerçekten farklı bir sistem çünkü işin özünde alışveriş var.Ürün satıyorsunuz. Benimde internet sitem var incir tabanlı ve para kazanıyoruzE-ticaret için çok kolay ve iyi bir başlangıç. Bu işe girmek isteyen arkadaşlara yardımcı olabilir. Tek yapmanız gereken reklamınızı yapıp yüzbinlerce ürünü alıcılarla buluşturmak.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)