Çevrede hiç bir şey yapmayanlar da suçlu...
Printable View
Çevrede hiç bir şey yapmayanlar da suçlu...
Polisin işine gelmiyor böyle şeylere müdahale etmek.Bi getirisi yok çünkü.Uğraşmakta istemiyor.Adım gibi eminim o kadar gürültü patırtıya ordaki bir sürü sivil şahit olmuştur zaten.
ankarada izmirde antalyada 3 5 universite ogrencisi kendi caplarinda bagirip yuruyus yapiyorlar polis+sivil yaka paca dalip topluyor hepsini cembere aliyor tekmeliyor vs istanbulun gobeginde sislide okmeydaninda gaziosmanpasada adamlar molotof tas sopa eylem yapiyor arabalara saldiriyor isyan cikariyor piyasada polis yok.uzaktan uzaktan su puskurtuyolar.adama gore muamele bu ulkede gucsuz sucsuz ve masum insanlar daima eziliyor, cifte standart uygulaniyor.yaziklar olsun.
İnip komaya sokacaksın piç kurusunu.İstanbuldan artık nefret ediyorum çok net.
bundan bi kaç ay önce gene bu tiplerden ama yaşları 10 civarı yanımda da kız arkadaşım vardı baktım arabaya üşüşecekler göz ucuyla gelmeyin dedim içlerinden birisi diğerlerine gitmeyin diyo daha ne gidiyosunuz diye tokatladı :) ona para verdim 3 5 lira ama böyle oçları istanbuldan fırlatmak lazım belirli bir suç dosyası oluşturan kişileri istanbula yada diğer büyük şehirlere kısa süreliğine giriş çıkış yapılması sağlanmalı ya da alınmamalı eminim bu itlerin eline günde ne kadar para geçiyodur git çalış şerefsiz senden benden dinç adamlar.
öküz ölür bağdem gözlü olur hapcılar otcular kesiyo milletin öünü la bişey yapsan ya 20kişi toplanırlar yada adam ölür sen içeri girersin polisde mal mal bakar geçen sene pendik sahilde kanlı bıçaklı kavga oldu polis merkezi 50 mt ötede polis beyler 15 dk sonra geldiler hhıımmıııına
Dovseniz ne olacak arkadan 5 kisi daha geliyor. Caddebostanda arabamin kaputuna atladis erefsizin biri yol avildi gidiyorum tutundu birakmiyor. Frene bassam ucucak trafik akmiyor. Gelip arabanin sagini solunu kiricak ugras dur. Emniyet isini yapmadigi surece cozum yok
Belki biraz abartı hatta cezası var vs. ama bende durum bu şekilde
Bugüne kadar kullanmadım, inşallah hayatımın sonuna kadar kullanmam
http://i60.tinypic.com/8y56ye.jpg
şu airsoft silahından arabada bulundursak ceza yermiyiz acaba çevirmelerde fln http://www.n11.com/arsenal-sa-m7-air...ufek-P25580899
bunlar bölünerek coğalıyor silahlarınız bi işe yaramaz :( kavga çözüm değil. ama değişik işkenceler düşünüyorum bunlara :)
şisli mecdiyeköy maçka beşiktaş harbiye bölgesinde haftasonları gelin araclarını sıkıstırıp cam kırıp takıları istemeye kadar uzanmış drumda bunların başkesenliği.
o civarda hayırlı işiniz varsa kesinlikle tek araç olmayın mümkün oldukca gelin arabasından inmeyin arkadakiler cozsun işi.
biber gazı en temiz çözümlerden biri bence.. tabi yine de hızla çoğalabildikleri için biber gazını sıkıp kaçabilicek bi durumda olmak şart..
Arkadaşımda revolver vardı polis sorduğunda faturayı gösterdiğini ve iyi bir bahaneyle sıyrılabileceğini söylemişti ama emin değilim yanlış bilgi vermim.
Aynı şekilde bende düşünmüştüm fakat burda çok güzel bir yorum vardı siz airsoft çekersiniz ama İstanbul'da gerçeğini çekip sıkacak çok.. Bıçak bile çekip takabilir sonuçta. Ufak çocukları korkutur ancak. İşin ilginci sürücü şikayetçi olmamış çok garip.
kuru sıkı faturası yanında oldugu takdirde birşey yapmıyorlardı yani enazından 2-3 seene öncesine kadar boyleydi arkadasımın arabasında cok kez girdik yunus bile cevirdi direk o aramadan buyrun bu silah buda faturası seklinde uzattık hep kimsede birşey sormamıstı yasada degisen bişey varsa bilemem ama
Valla dövmek öldürmek daha bi bela. Edirne'ye gelirken otogarda eskiden sadece dilenenler olurdu şimdi Suriye'li sıpalar her yere çöreklenmiş, dilenmek yetmediği gibi otobüsün kalkmasını beklerken sigara içen adamın ayağına yapışıyorlar para diye..
Bide kalkıyo arabanın camına vuruyo çı çı çı... Şimdi işin gücün yok kalk git sıfır araba al te allam yaaa...