pazar günü mahmutbey gişelerde yol kesen, eşkiyalık yapan 14-18 yaşlarında gruplar mevcut. bahşiş toplamak için tem trafiğini kesiyorlar, araçların önüne atlıyorlar vs...
50 metre geride polis ekipleri var ancak müdahale eden yok ?!?
Printable View
pazar günü mahmutbey gişelerde yol kesen, eşkiyalık yapan 14-18 yaşlarında gruplar mevcut. bahşiş toplamak için tem trafiğini kesiyorlar, araçların önüne atlıyorlar vs...
50 metre geride polis ekipleri var ancak müdahale eden yok ?!?
Amaç sankı arabadan ındırmekmıs gıbı geldı bana..bahşış ten cok..
Bı tane daha adam var sankı dıger tarafta..
Sofor ınınce trafık acılana kadar oyalanıp dıgerı gazlıcakmıs gıbı duruyor..
digeri cama vurma hıamına diyor galba oyle duydum
Daha öncede yazmıştım , polisler polisliğini kendi halinde insana yapıyor ancak..
Yakalansa ne olacak ki ertesi günü serbest aynısına devam
Jop sopa vs her aramada polise kaptırırım birşey
Siz bizi koruyamıyorsunuz kendimizi korumamızada izin vermiyorsunuz. Akıl alır iş değil
İngilteredeki okulumdan her dönüşümde ben nereye geldim böyle diyorum
http://www.ntvmsnbc.com/id/25549503
Ne kadar etkil bilmem ama şimdi gördüm. Polis her zamanki gibi sonradan polislik yapıyor.
bu .. çocukları yüzünden arabamda her şey mevcut , allah karşıma çıkartmasın bunları , kendi ceplerinden olurlar
madde bağımlısı büyük ihtimalle krize girmiş sanki.
Bilmem kim İstanbul'a girsin bilmem kim girmesinle çözüm olamaz maalesef.Ancak cezai yaptırımlar ve polis gerçekten vatandaşı korumak isterse bu iş düzelir.Sokakta yan yana yürüyen gençlerin saçından sürükleyerek götüren ''cesur'' polislerin buralara el atması şart!
Bence baktınız olcak gibi değil Tayyip'e küfür edin polisler saniye sürmeden gelir sizi döve döve ordan uzaklaştırır,en azından tinercilerden değil polislerden dayak yersiniz.
Şuan show tv de gösteriyor . Yunus Emre'ymiş delikanlının adı. Defalarca gasptan sabıkası varmış ve adliyeye sevk edildikten sonra serbest bırakılmış.
gerçekden her gidişimde acaba nerde bir sıkıntı yaşarım diye geziyorum istanbulda
orda yaşıyanlara Allah sabır versin çekilcek dert deil
Çıhsana oglim.. mk yamyamları
jip sahibi şikayette bulunmadığından serbest bırakılmış , sanki araç sahibi şikayetçi olsa çok bişey değişecek ya çeşit bizim mahkemeler
şu o.ç.larına hiç müdahele etmesin zaten çok değerli polisimiz anca milletin arabasının altına kapan atsın,senin arabanda egzoz var senin arabanda film var böle saçma sapan işlerle uğraşsınlar ama iş ciddi olaya gelince ilgilenmesinler böle istanbulun ben taaaaa
Arkadaşlar hiç şahit oldunuz mu bilmiyorum ama halk bunlara öyle bir sahip çıkıyor ki şaşırırsınız.
Hani diyorsunuz ya komaya sokacaksın ağzını burnunu patlatacaksın bunların !! Sokağın ortasında başına musallat olan bu tiplere tutupta iki tane asılınca anında vatandaşlar başına uçuşuyor neden vuruyorsun ne yapıyorsun sen muhabbeti dönüyor ve bunu en çok bayanlar yapıyor sonra birde onlarla uğraşıyorsunuz.
Bizim insanımızı anlamak çok zor kazık kendi götüne girene kadar polyanayı oynamada üzerimize yok.
Şikayete ben gerek gormezdim savcının yerinde olsaydim video var sikayet etmeye gerek yok adam alenen yapmis yapacagini
Bugün maçkadan dönerken inönü stadının orda borusan plazanın önündeki yolda cam silen denyolar yine duran trafikte millete salça oluyorlardı. Hele ki lüks jip + bayan kombinasyonu görürlerse ağızlarının suyu akıyor. O sırada baktım bunlar gülüşmeye başladı, iki kişi birden bire arkalara doğru hızlı adım yürümeye başladılar. Polis gelmiş yan yoldan. Anladım ki adamların korkusu yok, kimbilir kaç kere merkeze alıp saldılar. Hukuk sistemi yetersiz demek ki. İlla birilerinin canı yanacak sonra çözerler bu işi.
Hükümetten birinin karısının ya da kızının arabasına yapılsın bakalım ertesi gün bir tane görebiliyor muyuz ?
Valla allah kolaylik versin sabir versin . Gezmeye gitmek istiyorum istanbula, basima bişey gelir diye gidemiyorum :)
Bu yüzden arabada biber gazı ve teleskopik jop bulunduruyorum, hiç uğraştırmıyor.
geçen sene gece geç saatte 2-3 tane scooter ama dokuluyorlar uzerlerinde 2 şer kişiden bi e90ı sıkıştırdığına şait oldum kullananın bayan olduğunu gormuştum sadece uzaktan tam arkalarına arabayla yaklaşmışken arabanın içinden çığlık sesi gelmeye başladı ve peşinden sağ camdan 1 silah çıktı
o ahkam kesen arabayı sıkıştıranlar varya motorlarını yola atıp koşarak kaçmaya başladılar :D içimin yağları erimişti
gerçekten istanbulda savunma amaçlı birşeyler yapmak şart
pompalı tüfek falan alsak en güçsüzünden.. hem ruhsat daha kolay olur hem de saçma attığı için öldürmez vs? var mıdır bilgisi olan
Gözünü seveyim Palio'nun camını silmeye bile gelmiyorlar, birde Fiat kötü, eh, kaka derler :D
bu barzolar, çapulcular, kapkaçcılar yüzünden yakında birisi charles bronson gibi yaparsa şaşırmayacağım.
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51AMD8GZ6DL.jpg
Benim aracıma öyle vurup,Cizicek :D İbreti alem için arabayla ezerim onu orda , Ettigim küfürler sayısız ya ne hale geldik, Bizim apartmandan suriyeleriler ev aldı geldiginde kapalı baya iyidiler simi acılıp sacılıp,Veletleri apartmanı birbirine katıyor bende bakıyorum tek basına geziyor zillere basıyor 1-2 tokat vuruyorum girio iceri hemen rezillik !!!!!!!
istanbulda kolayda izmirde nerde bilmiyorm netten alabilirsin
teleskobik cop - uzatmalı / uzayan cop falan yazınca ulaşrsın
bendeki bu hertarafı demir. yere, duvara falan vurarak kapatıyosun plastikleride var galibada çok aramadıgım için tezgahta bunu gördüm aldım
boyut olarakda kapalı halini el bileginden dirsegine kadar düşün açınca hatrı sayılır oluyor ;)
http://www.sidomaav.com/demir-cop-te...-urun1717.html
Siyasete girmeyin diosunuz da sentetik uyuşturucuyu bu ülkeye sokanlarla kolkola olanlar kimler acaba. Şimdi bu zavallı uçuyor olmasa o harekete cesaret edebilir mi? Sentetik uyuşturucunun fiyatı diğer uyuşturucuların 10 da 1 i. Eskiden bali çekenler artık sentetik e para veriyor. Sonuçları da bunlar.
Rabbim denk getirmesin, ya başım belaya girer ya ben hastaneye mezara biryere Allah korusun. İnsen adam çıkarıp sokacak, gaz sıksan sana ve yanındakilere de gelecek, üç beş bişey versen lanet olsun desen, böyle böyle alıştı kansız şerefsizler, vermemk lazım.
Tek aklıma gelen ve en güzel çözüm şu bence : Camı aralayacan, para veriyormuş gibi şunu yüzüne gözüne kafasına neresine gelirse sıkacan.
http://www.isgoren.com.tr/urun/446/U...i-Tabanca.html
Havalı (airsoft) tabanca. Ses yok, ölüm yok, balistik yok, DERS ÇOK :)
Tabi bunların; paraşüt diye tabir edilen ya da bilye denilen metallerinden. O plastik boncuklardan değil ;)
Şu devirde yapılacak en güzel iş kapkaç,hzısızlık,gasp nasıl olsa arka kapıdan çıkıyorsun
Serbest kararını veren savcının . . . . Kayseri'de böylelerine rastlamıyoruz şükür. Allah istanbul gibi büyük metropollerde yaşayanlara sabır versin.
Arkadaşlar herkes direk olayın kendiyle ilgilenmiş ama kimse alt satırları alt paragrafına olayın bakmamış..
bilhassa dikkat edilirse çocuklar sağdaki soldaki hiç bir araca salça olmuyor sadece range rovera salça oluyor..
benim fikrim bunun tek nedeni para pulda değil zengin fakir arasındaki uçurumun nedenli öfke boyutununda artması..
adam 1 trilyonluk arabaya biniyor bizim halimize bak gibisinden..
olay tek para almak olsa onlar zaten rica ede ede caddenin başından o kapalı trafikde sonuna kadar yürüseler tatlı dille iyi niyetle illaki bir 50 tl bile toplarlar.. Bizim milletimiz veriyor 1 tl 2 tl.. zaten 50 arabadan para alsalar.. rahat 50 tl yi toplarlar. şişli trafiği meşhurdur kitlenirse sayarsınız yerinizde 20 dakika.. ama dikkat edin tek range rovera kitlenmiş para istiyorlar..
Bu olay şehirdeki zengin ile fakir arasındaki uçurumun artık son noktası..
kapkaç olayı nasıl bıçak kesmiş gibi çözüldü? hemen bir ağırlaştırılmış yasa ile biter bu olaylar, kanun olmadıkça ne polise nede bir başkasına kızılabilir bu konuda. adamlar resmen kanundaki açıktan faydalanıyor, dilenciler, dilenenler, bahşiş isteyenlerle ilgili ağır bir yasa çıkar bak etrafta adam kalıyor mu.
Her Allahın günü mecidiyeköyde, emniyet binasının tam karşısında cam sileni, tinercisi, bunlar gibisini görüyorum.
Bir kere görmedim 2 tane polisin gelip bunları dağıttığını...Tamam polis heryerde her an olamaz ama emniyet binasının karsısında bu yapılıyorsa heryerde yapılır.
Bunlar süzme O.ÇOCUĞU. Yok biri fakir biri zengin muhabbetine gerek yok. Ne fakir insanlar var, bu fakirlik değil bu O.COCUKLUĞU.