Serbest kararını veren savcının . . . . Kayseri'de böylelerine rastlamıyoruz şükür. Allah istanbul gibi büyük metropollerde yaşayanlara sabır versin.
Printable View
Serbest kararını veren savcının . . . . Kayseri'de böylelerine rastlamıyoruz şükür. Allah istanbul gibi büyük metropollerde yaşayanlara sabır versin.
Arkadaşlar herkes direk olayın kendiyle ilgilenmiş ama kimse alt satırları alt paragrafına olayın bakmamış..
bilhassa dikkat edilirse çocuklar sağdaki soldaki hiç bir araca salça olmuyor sadece range rovera salça oluyor..
benim fikrim bunun tek nedeni para pulda değil zengin fakir arasındaki uçurumun nedenli öfke boyutununda artması..
adam 1 trilyonluk arabaya biniyor bizim halimize bak gibisinden..
olay tek para almak olsa onlar zaten rica ede ede caddenin başından o kapalı trafikde sonuna kadar yürüseler tatlı dille iyi niyetle illaki bir 50 tl bile toplarlar.. Bizim milletimiz veriyor 1 tl 2 tl.. zaten 50 arabadan para alsalar.. rahat 50 tl yi toplarlar. şişli trafiği meşhurdur kitlenirse sayarsınız yerinizde 20 dakika.. ama dikkat edin tek range rovera kitlenmiş para istiyorlar..
Bu olay şehirdeki zengin ile fakir arasındaki uçurumun artık son noktası..
kapkaç olayı nasıl bıçak kesmiş gibi çözüldü? hemen bir ağırlaştırılmış yasa ile biter bu olaylar, kanun olmadıkça ne polise nede bir başkasına kızılabilir bu konuda. adamlar resmen kanundaki açıktan faydalanıyor, dilenciler, dilenenler, bahşiş isteyenlerle ilgili ağır bir yasa çıkar bak etrafta adam kalıyor mu.
Her Allahın günü mecidiyeköyde, emniyet binasının tam karşısında cam sileni, tinercisi, bunlar gibisini görüyorum.
Bir kere görmedim 2 tane polisin gelip bunları dağıttığını...Tamam polis heryerde her an olamaz ama emniyet binasının karsısında bu yapılıyorsa heryerde yapılır.
Bunlar süzme O.ÇOCUĞU. Yok biri fakir biri zengin muhabbetine gerek yok. Ne fakir insanlar var, bu fakirlik değil bu O.COCUKLUĞU.
ben hiç sanmıyorum bunun fakirlikle zenginlik arasında ki uçurum olduğunu.
Rusya da adamlar 50$ la çalışıyor aylık,şişlide bir günde 50tl geçik para toplar bunlar
kimse bence bu konuya yok fakirlik cok fazla gibi yorum yapmasın.. bunun fakirlikle uzaktan yakından alakası yok..
rusyada fazlasyla oluyor bu olaylar, arkadaşım çalışmaya gitti 8 ayda başına gelmeyen kalmadı kaç kere bıçak çekmişler gasp etmişler. İşin ilginç yanı poliste aynı moddaymış, elinde alışveriş poşeti var çaldın bunları diyerek araca bindirmiş zorla sonra 100 dolar rüşveti alıp bırakmış..
Madde bağımlılığı gibi şeyler insanlara neler yaptırıyor. 3 bilezik için kol kesilen memlekette range'e yapılan anormal değil.
Kendi halkın yoksulken sen bide diğer yerlerden Suriyeli yezidi cartı curtu toplarsan bu işler cılkından çıkar tabi ki genç genç adamlar da.işini bulmuş akşama kadar eşşek gibi çalışacağına yalandan iki cam silse günlük 50 100 lira topluyo zaten mecidiyeköy de yakın restoranlar danda karnım aç deyip millete kendini acındırıp yemeğini de yiyiyor kaç kere şahid oldum biz kendi elimizle besliyoruz bu itleri aslında
dikkat et o yol uzun bir yoldur ve her yanlarında arabalar var ama orda range rovera kitlenmişler öyle kitlenmişler hırs yapmışlarki cama taşla vuruyorlar.. kimsede bana bunun normal olduğunu anlatmasın.. o zaman niye range rover derim.. sağındaki solunda önünde arkasında bir sürü arabalar var ama range rovera kitlenmişler.. görüntü ilk başladığında görüntüyü çeken kişi ilk range in arkasından çekmeye başlıyor dikkat edilirse rangein arkasında bmw 3 kasa var F30.. orda başka orta lüks sınıfda araçlarda vardır.. ama range kitlenmişler..
şu ele takılıp yumruk atınca can yakan demirin adı ne ? bende 2 tane var ama daha yanımda taşımadım hiç :)
Bence onlar için parayı kimden aldığının hiçbir önemi yok , alsın yeter . Ama mamtık olarak ilk etapta Lüx araçtan daha çok para gelir , daha kolay para gelir diye düşünüyorlardır. Megan ve bmw yan yana olsa bmw e gider .. BMW ve Range olsa Range e gider... Range'in önünde Lambo olsa ona gider..
Hangisine giderse gitsin , işlerin buralara gelmesine müsade edenin ...........
Daha dün benim başıma geldi. Işıklarda durdum corsa ile, cam silen çocuk bana doğru gelirken arkama bi bmw yanaştı çocuk gitti ona yapıştı. Bu insanları savunmayın, bi düşünün bir trafik ışığı ortalama kaç saniye yanıyor? Hadi bi dkka diyelim. 1 saat içinde 30 defa yeşil 30 defa kırmızı yanar. Her kırmızıda 1 tl alsa saatte 30 tl? Siz alın terinizle saatte kaç tl kazanıyorsunuz? Zengin fakir falan palavra bunlar. Ortada kolay para var, daha pahalı arabaya binenin onların gözünde çok verme ihtimali var. Iyi arabası olan iyi para kazanıyor demektir. Iyi para kazanan hayatında bugüne kadar ne yaptı, para isteyen ne yaptı?? Kim vardı o range in içinde? Belki çok başarılı bir avukat, belki bir doktor, belki bir iş adamı. Yani bugüne kadar dirsek çürütmüş, çok başarılı bir insan da olabilir, zengin olması suç mu??
Her kelimesine katılıyorum:icon_tup:
Ben de kesinlikle katılıyorum, çok benzer bir olay beşiktaş stadından taksime çıkan yolda başıma geldi trafik sıkışınca para istemeye geldi 2 kişi cama vurmaya başladı.. O tinerciyle aynı imkanlara sahip olmadığımız için suç olamaz bu. Bunun adı resmen soygunculuk, gasp!
Kim savunuyor neyi savunuyor ne alaka .. zengin olması neden suç olsun..
range in önünde lambo olsa tabiki ona giderdi.. ama range den vazgeçmeyip dadanmış cama yapmış para ver diye bağırıp cama taşla vuruyorsa.. bunun cama gelip o camı silen çocuklarla bir tutmayın.. bu olay bildiğin zengin ile fakirin arasındaki uçurumun artık öfke oalrak dışa vurumudur.. öyle olmasa range in başında 3 dakak bilemedin 5 dakka durur para ister başka araca dadanırdı ama yapmıyor..
Keske imkanim olsa bir dakika durmazdim bu lanetli sehirde