Arkadaşlar bu tip mağazalarda çalışan elektronik konusunda bilgili arkadaşlarımız içimizde mevcut bu yüzden sizlere danışmak istedim.
47-48" led 3d smart ve dahili uydu alıcılı en az 200hz lik tv arıyorum. gönlüm lg veya samsung dan yana ama Philipsin ambiyans ışıgı da olması beni cezbediyor.
çok fazla bütçem yok malesef max 1800tl civarında para ayırabilirim. arkadasıma gecen ay teknosadan philips aldırmıstım ilerde bende alırım diye kafama yazmıstım ama o zaman 1699a aldığımız tv şimdi 2099tl yanında aynı marka sound bar hediyesi vs var. bende sevmiyorum sound bar o yuzden bana cazip gelmedi.
Magazada bakarken bazı teshir urunlerın de ciddi indirim oldugunu farkettim. satıcıyla samımıyız sordugumda bence al zaten 10 yıl ömürleri var 1 sene çalışıyor 9 yılı kalmış bişi olmaz fiyat farkına deger zaten 2 yıl garantisi de olucak dedi.
bu gercek mi pixellerde ölme olur mu? parlaklık da bozulma olur mu bu konularda aydınlatırsanız hiç sıfır diye kasmadan istediğim özellikteki tv yi uygun fiyata alayım.
ayrıca teknosa 3 yıla kadar extra garanti satıyor 150 tl farkla 3 yıl daha alsam 5 yıl garantılı olmus olacak cihaz riske girmeye değer mı?
ayrıca bu özelliklerde tv ne önerirsiniz.
şimdiden teşekkürler