Goldun icinde fistik oldugu bile muamma berbat bi urun zaten calvenin yaninda gerci parasi kadar ...
Printable View
Goldun icinde fistik oldugu bile muamma berbat bi urun zaten calvenin yaninda gerci parasi kadar ...
Konuyu takipteyim, enn kısa zamanda sipariş vereceğim ben de.
Sağlıklı yağ kaynağı arayışındaydım ben de:)
Demek istdiğim, golddan başka fıstık ezmesi denemedim ki denememiş insanlarda vardır mutlaka, bence tadı falan mükemmel, hesaplıda. Bu ürünün kötü olmasının nedeni nedir? Neden 3 katı pahalı bir ürünü tercih etmeliyim? (içeriğinde yalan dolan olacağını düşünmüyorum, eğer fıstık falan yoksa, lab'da analiz yaptırıp mahkemede soyup soğana çevirebilirsin pomak'ı)
Merhaba,
İnternette araştırırsanız içeriğindeki yağı tam olarak açıklamıyorlar ve forumlarda dönen "bitkisel sıvı yağ ve hidrojenize bitkisel yağ" yani ayçicek yağı ve margarin kullanıldığı yönünde. İnanın ben epeydir yaptığım için 6.5 liraya bırakın o gramını yarısını bile mal edemem. bugün bir ayçicek yağı ceviz fındık yağının 5 misli ucuz. Bu ürünlere ekstra protein eklenmiş durumda değil. Sadece fıstığın kendi proteini var genelde. Tadı ise şekerden geliyor.
Dolayısı ile karşılaştırma kabul edilecekse meridian gibi markalara göz atmanızı öneriyorum. Buradaki olay yağın kaç gr olduğu değil, yağın ne yağı olduğu. Yada fıstığın kalitesi. İnanın kullandığım fıstık piyasada 12-15 arasının altına bulamayacağınız kalitede. Özel olarak osmaniyeden gelip bana özel kavruluyor.
Besin değeleri ise,
100gr üründe
31 gr protein (fıstık+izole whey protein)
18 gr karbonhidrat (fıstıktan gelen kadar, ekstra hiç bir ürün yok)
42 gr yağ (fıstık,ceviz, fındık ve az miktarda keten tohumu yağı)
ŞEKERSİZ (Az miktarda lifli bitkisel tatlandırıcı-1 kavanzoda 2 tatlı kaşığı bile yok)
Teşekkür ederim. Denemeden bilemeyeceğiz galiba, Elimdeki kavanoz biter bitmez sipariş vereceğim bende.
%81 fıstık var. Gerisi saydığım yağlar ve whey protein izole.
Öceki postlarımda da yazmıştım. Şu anda para kazanmak değil kamuoyu yoklaması yapmak istiyorum. Olumlu tepki geldiğindeki (yakın zamanda) markalaştırıp analiz işlerini kesinleştiricem.
Heswaplamaları kullandığın ürünler ve gramajları ile belirledim. ISıtma pişrme olmadığı için ham ürünlerin kendi değerlerinde değişme olmuyor. Buna göre de oranları çıkartabiliyorum.
Bana da ayırırmısınız 1 kutu ıyıyse devamlı alırım
Ben bir sporcu ve fıstık ezmesi seven olarak uzun zamandır bu markaları korktuğum için alamıyorum. Çünkü gereksiz yağlanmak ve kalori almak istemiyorum. Yabancı markalar var benim isteklerimi karşılayan ama 40 civarlarına satılıyor. Emin olun geldiği günde bitiyorlar. Bu sebeple girdim zaten bu işe. NEden aynı kalitede birşeyi aramızdan birisi, Türkiye üretimi olarak çıkartmasın, hatta yurtdışında satamasın? Deneyin görün ben güveniyorum ürünüme açıkcası.
usta forumda bal satıyorum dun konum sılındı ılk defa deıl admınden ızınlı olmasına rahmen neden sılındı cevap alamıyorum yakında senınkıde sılınebılır aklında olsun
İsteyen arkadaşlar Telefonuma mesaj/whatspp'tan yazarlarsa sevinirim. Adres adet ve iban bilgilerini ordan hızlıca payaşabiliriz.
konuyu bilmiyorum ama farklı bir sorun olmuştur belkide. Benim şu andaki amacım maliyetine yakın satıp tepkileri almak. Özgünle de konuştum niyetimi belirttim saolsun sorun olmayacğaını belirtti. Satılık ilanları belirli bir günden sonra siliniyor sanırım otomatik.
abi 1 kere sılınse anlıcam fakat ılk defa degıl saattım kısıler konuya yorum yazarak onlar sayeısnde satıyordum ogrencı adamım bunun sayesınde cebıme para gırıyordu
2006 senesinden beri aralıklarla bu sporla uğraşan birisiyim :)
bodyforumtr de aktif olmasam da bir zamanlar kilo vermedeki en etkili adamlardan bir tanesiydim. Bir kaç ufak fikir vermek isterim.Fikrin çalınmaması için özelden yazışalım eğer ilgi duyuyorsanız. Ha marka çıktıktan sonra bu ürün ile ilgili fikirleri de burada paylaşabiliriz.
Murat'ım eline sağlık ürünü bugün teslim aldım,
Spora ne kadar bağlı olduğunu,nasıl beslendiğini ve bu konulardaki bilgi ve tecrübeni bildiğim için gözü kapalı aldım,
Şuanda yapabileceğim yorum ;tadı ve kıvamı çok güzel (sadece fıstıgın tadından hoşlanmayan arkadaşlar için farklı aromalar eklenebilir Ar-Ge ; )
Çıktığın yolda başarılar dilerim ...
http://i.hizliresim.com/gLEP9O.jpg
Cem abi alıyorsa yenilir spora başlamak gibi bir düşüncem var o zaman alırım :D
4 kutu aldim instadan bakarsin :D
Satmak sorun değil ama türkiyede sağlık bakanlığı onayı olmadan bir ürün satmak ne yazık ki yasak. Özgün izin vermiş yazmışsınız ama gözünden kaçmış olabilir.
Hazırladığınız şeyi ne kadar temiz ve hijyenik ortamda hazırlıyorsunuz bilmiyoruz. Üstünde bir onay yok. Yanlış anlamayın pis hazırlıyorsunuz demiyorum ama herhangi bir kişi bir rahatsızlık geçirse sizde yanarsınız izin verdik diye bizde yanarız.
Bir örnek vereyim size: Özgür Şef'in tüm restoranlarında kendileri tarafından hazırlanan acı hardal servis edilirdi ama bir şikayet sonucu yasaklandı ve uanda sağlık bakanlığından onay almaya çalışıyorlar.
Yasaklama sebebide 'İçine tükürüyor musunuz ne yapiyorsunuz biz ne bilelim.'
O yüzden bir kimya labaratuvarına inceletin ve gerekli izinleri alın daha sonra burada satın.