RedSun Nickli Üyeden Alıntı
istanbul burası? soldan trafiği olupta sağdan trafiği akan tek ülke. poliste istanbul polisi.
önümdeki mavi şeritliyi görüpde sağa geçerken sinyal vericek kadarda olsa aklım var. trafiğin ne zaman durup ne zaman akacağı, hangi şeridin boş yada dolu olacağını bilemiyorsun.
bu olay fark ederseniz 5-7 saniye arasında gerçekleşen bir olay. adama selektör yaptım geç diye geçmedi, emniyet şeridini ihlal etmiyorum sadece kaçmak için kullanıyorum. sanki 5km emniyet şeridinden yürümüşüm gibi düşünüyorsunuz. aracın 3/1 i giriyor ne acelen var diyene saat 17:00 deki uçağa yetişmeye çalışıyordum.
adam padişah olsa sinyal vermek zorunda, kaldıki önümdeki araç trafik polisi, imam ossurursa cemaat sıçar. adam arkamda durdu emniyet şeridinde 4 lülerini bile yakmadı.
adamın tepe lambaları yanmıyor, evinemi gidiyor olayamı gidiyor nerden bileyim. hadi gizli görevde olsa neden 4 bir yanından polis olduğunu afiş eden araba kullansınlar sivil araçlar varken. tepe lambası yanmıyorken manavdan, peynirciden, kokoreççiden bir farkı yok.
henüz önümdeki arabanın hangi şeride geçeceğini önceden görebilcek doğa üstü güçlere sahip değilim.
adam egosunu tatmin etti, ruhunda olmayıpda uniformasının verdiği gücünü kullandı. takdiri ilahi, allah bilir o adamın adeletini.
kamera I1000 dual lens.