Evet lpg haric yaziyordu
Printable View
Evet lpg haric yaziyordu
mazotu kullanıyorum sıkıntı yok 100 tl de 1 lt biraz fazlası bedava geliyor
Normalde alt sokağımda opet var yıllardır aldığım yer, bu konuya istinaden gittim aldım :/ ama memnun kalmadım.
Yenimahalle şubesinden depoyu doldurdum (mazot) araç sarsıntılı ve tekleyerek gaz yemeye başladı. Yenimahalle şubesinden alacakların bilgisi olsun.
dün acıbadem totalde normal dizel 3.97 tl idi indirimli mazot kovalayanlara iyi bi alternatif.
lukoil anadolu yakasında nerede var denk gelemedim bende bi denemek istiyorm
http://www.lukoil.com.tr/CustomPage/FindStation.aspx
seko burdan bi bakıver varmış düşündüğümden fazla.
aynısı tanıdığım bir abinin başına geldi aracı bozuluyor sanmış , ama eli mahkum depoyu bitirmek zorunda kaldığı için kullanmaya devam ettim dedi depo yarıya gelmeden araçta bir serilik , gözle görülür hızlanma meydana geldi dedi az kalsın töbe ediyordum ama şimdi başka yere gitmem diyor :) isterseniz 1-2 depo denedikten sonra karar verin bizim gibi yeni kullananların hepsi memnun kalıyor , özellikle bmw ve porsche lukoilin mazotunu öneriyor
"bmw ve porsche lukoilin mazotunu öneriyor" yazmıştım pardon yağlarını öneriyor olması lazım yanlış yazdım
Lukoile dun bu karti alip indirimli motorin almak icin gittim karti cikarttirdim aktive ettim buraya kadar guzel hos 50 liralik motorin dedim parayi uzattim sonra arabayi calistirip yola cikicaktim bir bakayim dedim litresini kactan aldim ne kadar indirim oldu diye, motorin 4.12 yaziyordu tabela ben litresini 4.40dan almisim ulan hangi fiyattan sattilar demeye kalmadan anladim ne *** yediklerini. Gerizekali pompaci motorin demem depo kapaginin ustunde koskocaman shellin dizel stickeri olmasina aracimin traktorden hallice motorunun sesine ragmen buyuk ustun zekasi ile benzin koymus. 10 saat elimdeki fisi almaya calismalar mi dersiniz sigortamizi devreye sokmaya gerek yok suradaki ustada degisitirelim filtreyi verelim bir depo mazot isine bak ivir zivir en son artik polisi cagircagimi soyledim de anca anlasabildik. Aracimi yetkili cankaya dogusa cektirdim 2 kurus kar edicem diye 2 gundur arabasiz kaldim. Lukoil duna capinda buyuk firma olabilir ama turkiyrde yemesi gereken daha bir firin ekmek var kurumsalliktan uzak bir tutum sergikiyorlar. Buradan aksryakit alirken dikkat edin kisacasi.
Fenerbahçe Taraftar kartını aldım ama Aydın Merkez'de ne Akpet var ne Lukoil... Zaten lpg için indirim de söz konusu değilmiş, oğlumun cüzdanında iyi durdu kart ama... :)
Ben birkaç kere farklı istasyonlardan denedim fakat sanki mazot yerine su koyuyorlar çabucacık bitiveriyor.Varmı acaba benim gibi düşünen ? Ancak Opette hiç böyle bir sorunla karşı karşıya gelmedim.Ve hepsindede kullanımım standart trafiksiz sakin kullanımdı.
sizinki baya bir talihsizlik olmuş yalnız bu söylediğiniz durum opette de oluyor shellde de oluyor petrol ofisinde de oluyor yanlış yakıt pompacının dikkatsizliği ile alakalı ve tabiki işi yokuşa sürmeside kendi cebinden para çıkmasın diye ayak yapmış pompacıları şirket merkezden seçip yollasalar inanın hiçbir firmada sorun yaşanmaz sonuçta bütün benzinliklerdeki hizmet farklı farklı bunu ayırt etmeyi bilmek gerek
yaklaşık bir aydır bende kullanıyorum indirim kartını makul indirim sağlıyor , lukoil in yakıtını türkiyeden önce bulgaristanda da sürekli kullandığım ve bildiğim için uzun zamandır zaten lukoilden başka yakıt almıyorum çok kaliteli yakıtı şöyle söyliyim diğer firmaların yakıtıyla 1.1 motor aracla 4. viteste çıktığım dik yokuşu lukoil in 95 oktan benzini ile 5.vitesle çıkıyorum.
evet ilk yazdığımdan beridir kullanmaya devam benzini indirim kartıyla 4,08 mazotu ise 3,67 den alıyoruz sıkıntı olmadı Allaha şükür kullanmaya devam fiyatlar düştükçe indirim kartlarının yardımıyla harika fiyatlara geliyor yakıt :)