Eren G. Nickli Üyeden Alıntı
Lukoile dun bu karti alip indirimli motorin almak icin gittim karti cikarttirdim aktive ettim buraya kadar guzel hos 50 liralik motorin dedim parayi uzattim sonra arabayi calistirip yola cikicaktim bir bakayim dedim litresini kactan aldim ne kadar indirim oldu diye, motorin 4.12 yaziyordu tabela ben litresini 4.40dan almisim ulan hangi fiyattan sattilar demeye kalmadan anladim ne *** yediklerini. Gerizekali pompaci motorin demem depo kapaginin ustunde koskocaman shellin dizel stickeri olmasina aracimin traktorden hallice motorunun sesine ragmen buyuk ustun zekasi ile benzin koymus. 10 saat elimdeki fisi almaya calismalar mi dersiniz sigortamizi devreye sokmaya gerek yok suradaki ustada degisitirelim filtreyi verelim bir depo mazot isine bak ivir zivir en son artik polisi cagircagimi soyledim de anca anlasabildik. Aracimi yetkili cankaya dogusa cektirdim 2 kurus kar edicem diye 2 gundur arabasiz kaldim. Lukoil duna capinda buyuk firma olabilir ama turkiyrde yemesi gereken daha bir firin ekmek var kurumsalliktan uzak bir tutum sergikiyorlar. Buradan aksryakit alirken dikkat edin kisacasi.