User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Lukoil Taraftar Kart hakkında

_yekta_
    Misafir
    yalnız kart geçtiğinde pompada zaten ufak cihazda indirim yapılıyor yazıyor ve fiyat direk gözünüzün önünde düşüyor , bu benim en çok hoşuma giden şey oldu puan yok karışık fatura yok kart geçince direk yazıyor indirim yapılıyor diye ve fiyat düşüyor 4.59 yazıyor sonra fiyat ekranda 4.40 oluyor, arada denk geliyor olmazsa zaten diyorum kart okunmadı lütfen tekrar geçelim kaçarı yok indirim oluyor , çok nadirde olsa denk geldim türkiyede genelinde sistemde arıza oluyor be indirim yapılmıyor ama bunda da art niyet yok sonuçta kartlar merkeze tanımlı doğal olarak

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün reklamlarda bir şeye denk geldi LPG hariç mi yazdı ben mi öyle gördüm

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet lpg haric yaziyordu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mazotu kullanıyorum sıkıntı yok 100 tl de 1 lt biraz fazlası bedava geliyor
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melihyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet lpg haric yaziyordu
    ilk alışverişi indirimli yaptık son oldu demek

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Normalde alt sokağımda opet var yıllardır aldığım yer, bu konuya istinaden gittim aldım :/ ama memnun kalmadım.

Yenimahalle şubesinden depoyu doldurdum (mazot) araç sarsıntılı ve tekleyerek gaz yemeye başladı. Yenimahalle şubesinden alacakların bilgisi olsun.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün acıbadem totalde normal dizel 3.97 tl idi indirimli mazot kovalayanlara iyi bi alternatif.

lukoil anadolu yakasında nerede var denk gelemedim bende bi denemek istiyorm
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün acıbadem totalde normal dizel 3.97 tl idi indirimli mazot kovalayanlara iyi bi alternatif.

lukoil anadolu yakasında nerede var denk gelemedim bende bi denemek istiyorm
    http://www.lukoil.com.tr/CustomPage/FindStation.aspx

seko burdan bi bakıver varmış düşündüğümden fazla.
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.lukoil.com.tr/CustomPage/FindStation.aspx

seko burdan bi bakıver varmış düşündüğümden fazla.
    sirkette yasaklı sanrm il şirket seçimi yaptım ama gelmiyor hiçbirşey
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sirkette yasaklı sanrm il şirket seçimi yaptım ama gelmiyor hiçbirşey
    bölge trafik müdürlüğü karşısı kartal. e5te sanırım evine en yakın burası var
    haremde varmış bir de hızlıca bakıp yazabildiğim bunlar
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bölge trafik müdürlüğü karşısı kartal. e5te sanırım evine en yakın burası var
    haremde varmış bir de hızlıca bakıp yazabildiğim bunlar
    CEVİZLİ TREN İstasyonuna gelmeden var bir tane eski full sonra pendik köprüsünden inerken solda var

_yekta_
    Misafir
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün reklamlarda bir şeye denk geldi LPG hariç mi yazdı ben mi öyle gördüm
    lpg indirimi için lukoil club kart varmış onu kullanıyolarmış %8.75 indirim yapıyormuş öyle demişlerdi

_yekta_
    Misafir
    Alıntı Alican Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Normalde alt sokağımda opet var yıllardır aldığım yer, bu konuya istinaden gittim aldım :/ ama memnun kalmadım.

Yenimahalle şubesinden depoyu doldurdum (mazot) araç sarsıntılı ve tekleyerek gaz yemeye başladı. Yenimahalle şubesinden alacakların bilgisi olsun.

aynısı tanıdığım bir abinin başına geldi aracı bozuluyor sanmış , ama eli mahkum depoyu bitirmek zorunda kaldığı için kullanmaya devam ettim dedi depo yarıya gelmeden araçta bir serilik , gözle görülür hızlanma meydana geldi dedi az kalsın töbe ediyordum ama şimdi başka yere gitmem diyor isterseniz 1-2 depo denedikten sonra karar verin bizim gibi yeni kullananların hepsi memnun kalıyor , özellikle bmw ve porsche lukoilin mazotunu öneriyor

_yekta_
    Misafir
    "bmw ve porsche lukoilin mazotunu öneriyor" yazmıştım pardon yağlarını öneriyor olması lazım yanlış yazdım

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lukoile dun bu karti alip indirimli motorin almak icin gittim karti cikarttirdim aktive ettim buraya kadar guzel hos 50 liralik motorin dedim parayi uzattim sonra arabayi calistirip yola cikicaktim bir bakayim dedim litresini kactan aldim ne kadar indirim oldu diye, motorin 4.12 yaziyordu tabela ben litresini 4.40dan almisim ulan hangi fiyattan sattilar demeye kalmadan anladim ne *** yediklerini. Gerizekali pompaci motorin demem depo kapaginin ustunde koskocaman shellin dizel stickeri olmasina aracimin traktorden hallice motorunun sesine ragmen buyuk ustun zekasi ile benzin koymus. 10 saat elimdeki fisi almaya calismalar mi dersiniz sigortamizi devreye sokmaya gerek yok suradaki ustada degisitirelim filtreyi verelim bir depo mazot isine bak ivir zivir en son artik polisi cagircagimi soyledim de anca anlasabildik. Aracimi yetkili cankaya dogusa cektirdim 2 kurus kar edicem diye 2 gundur arabasiz kaldim. Lukoil duna capinda buyuk firma olabilir ama turkiyrde yemesi gereken daha bir firin ekmek var kurumsalliktan uzak bir tutum sergikiyorlar. Buradan aksryakit alirken dikkat edin kisacasi.

veliazak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fenerbahçe Taraftar kartını aldım ama Aydın Merkez'de ne Akpet var ne Lukoil... Zaten lpg için indirim de söz konusu değilmiş, oğlumun cüzdanında iyi durdu kart ama...

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben birkaç kere farklı istasyonlardan denedim fakat sanki mazot yerine su koyuyorlar çabucacık bitiveriyor.Varmı acaba benim gibi düşünen ? Ancak Opette hiç böyle bir sorunla karşı karşıya gelmedim.Ve hepsindede kullanımım standart trafiksiz sakin kullanımdı.

_yekta_
    Misafir
    Alıntı Eren G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lukoile dun bu karti alip indirimli motorin almak icin gittim karti cikarttirdim aktive ettim buraya kadar guzel hos 50 liralik motorin dedim parayi uzattim sonra arabayi calistirip yola cikicaktim bir bakayim dedim litresini kactan aldim ne kadar indirim oldu diye, motorin 4.12 yaziyordu tabela ben litresini 4.40dan almisim ulan hangi fiyattan sattilar demeye kalmadan anladim ne *** yediklerini. Gerizekali pompaci motorin demem depo kapaginin ustunde koskocaman shellin dizel stickeri olmasina aracimin traktorden hallice motorunun sesine ragmen buyuk ustun zekasi ile benzin koymus. 10 saat elimdeki fisi almaya calismalar mi dersiniz sigortamizi devreye sokmaya gerek yok suradaki ustada degisitirelim filtreyi verelim bir depo mazot isine bak ivir zivir en son artik polisi cagircagimi soyledim de anca anlasabildik. Aracimi yetkili cankaya dogusa cektirdim 2 kurus kar edicem diye 2 gundur arabasiz kaldim. Lukoil duna capinda buyuk firma olabilir ama turkiyrde yemesi gereken daha bir firin ekmek var kurumsalliktan uzak bir tutum sergikiyorlar. Buradan aksryakit alirken dikkat edin kisacasi.
    sizinki baya bir talihsizlik olmuş yalnız bu söylediğiniz durum opette de oluyor shellde de oluyor petrol ofisinde de oluyor yanlış yakıt pompacının dikkatsizliği ile alakalı ve tabiki işi yokuşa sürmeside kendi cebinden para çıkmasın diye ayak yapmış pompacıları şirket merkezden seçip yollasalar inanın hiçbir firmada sorun yaşanmaz sonuçta bütün benzinliklerdeki hizmet farklı farklı bunu ayırt etmeyi bilmek gerek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaklaşık bir aydır bende kullanıyorum indirim kartını makul indirim sağlıyor , lukoil in yakıtını türkiyeden önce bulgaristanda da sürekli kullandığım ve bildiğim için uzun zamandır zaten lukoilden başka yakıt almıyorum çok kaliteli yakıtı şöyle söyliyim diğer firmaların yakıtıyla 1.1 motor aracla 4. viteste çıktığım dik yokuşu lukoil in 95 oktan benzini ile 5.vitesle çıkıyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler