Uygulamayı kullanıp kesin ceza gittiğini yada ceza geleni var mı :D bende emniyetten ve gişelerde kaynak yapanın kabusu olmak istiyorum.
Printable View
Uygulamayı kullanıp kesin ceza gittiğini yada ceza geleni var mı :D bende emniyetten ve gişelerde kaynak yapanın kabusu olmak istiyorum.
yani şakası bi yana işe yarıyorsa anadolu bulvarından yardıran hafriyat kamyonlarını çekip gönderesim var
Bende Şekerpınar'a giderken emniyet şeridi ihlali yapan birçok Aracın fotoğrafını Çekerek göndermiştim ancak bir boka yaramadığı söylenerek; boşuna yorulmayın demişlerdi..
aslında var bu madde. Tam olarak kanundaki hangi maddenin hangi bendinde yazıyor bilmiyorum, bakar, öğrenir, yazarım. Bunun kural olduğu vaktiyle televizyonlarda dönen "trafik kuralları bilgilendirmesi" videolarında da, sürücü kurslarında dağıtılan kitaplarda da söyleniyor.
asparagas bi haber sanırım :o neyse bir ümit bir gün gelir gerçekleşir diyelim inşallah...
bu hafta 9 tane arka sisi açık dolaşanın fotoğrafını çekip yolladım
program güzel ama çok eksikler var. biz öndeki aracın fotosunu çekip attığımızda bize bile ceza yazılabilir. "seyir halinde telefon kamerasıyla foto çektin" diye.
kafaya gopro'yu takıp trafikteki hayvanları kayıt altına almanın zamanı geldi.
düzgün kullanılırsa gayet mantıklı bir uygulama bence makas atanlara uyuz oluyorum zaten