User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: dost kazıgı

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu ben ıkı kısıyı tanımamda benım anlamadığım şu iyi güzel sıkıntı varsa getir çözeriz demiş arkadas ama bu aracı alan arkadas sen böyle dediysen neden sana getirmemiş ? yada bi insan neden böyle bi teklifi reddedip gidip dışarda birsürü para verip arabayı yaptırır ki ? bana mantıklı gelmıyor acıklama

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Oyle bisey deseydi ne bu konu acilirdi nede bu tartisma yasanirdi arabada sorun oldugu halde bana su sekilde çözülür diye satti bunu bende onceden soz verdigim icin sozumden geri donmek olmadi ama dedigi sekilde cozemedik sorunu sonra kendide cozemedi sorduğum sorulara cevap alamayınca mecbur kaldik baska yere goturmeye
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

ersandeniz
    Misafir
    merak ediyorum ne zaman Öğreneceğiz ticareti.
    Adam arabadaki arıza şundan diyor He tamam diyip alıyorsunuz. . Sorunu gider öyle alayım demek yok
    . BAna bu olay dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak gibi geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhabalar ben Eyvaz Alican öncelikle yazdigin yazi hakkinda ayip ettin ben konuyu söyle özetliyim sen burda bu ithamda bulunmussunya bana Eyvaz götürdü yaptirdi ben senin elinden zorla araba alip yaptirmadim dedigin yrrde sokuldu yapildi.neler yapildi ust kapak contasi enjektor pullari yag yag flitresi ve aracta kacak bulunan termostat degistirildi ben birincisi usta degilim bu bir ikincisi burda öyle bir konusmussunki ben yabanci gibi kaldim Hasana yardim et sordugunda sorulari cvpla yardimci ol diyen sendin degilmi evet bende 1.4 yaptim ve 6.5 milyar para gömdüm belki insanlar derki degermi benim için degiyor zevkler tartisilmaz ben seni bu işe girmeden bir cok konuda uyardim Beni sen degil bir sürü insan taniyor ve kullandigin sözde yanlis oraya goturmussun eyvaz ustan su bu evet Turbo Garage Aliyle konustum araba şuan orada yapiliyor aranizdaki ticaretle benim bir baglantim yok kimse bana sormadi bu araba nasil yuruyomu.neler yapildi nerde hatasi var diye hasanida senin araciliginla tanidim ve yardim etmemi sen soyledin neyse uzatmaya gerek yok ben yapacagimi yaptim gerisi size kalmiş Eyvallah Alican
    TURBO GARAGE...

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun Hasan,
    Turbo Garaj Ali iyi ustadır,orda yaptırmakla iyi etmişsin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Hasan,
    Turbo Garaj Ali iyi ustadır,orda yaptırmakla iyi etmişsin..
    Saol abicim sikinti olmiyacagini bildigim icin arabami biraktim geldim zaten sali gunu teslim alicam abi musayit olursan gorusmek isterim uzun zaman oldu abi seni gormeyeli

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşallah bro , haberleşiriz geldiğinde.

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvaz whatsapdan yazmisin yeni gordm, kusra bakma bir sinirle yazdim seni yabanci gibi dislamisim hasana gel dememisiz
    Araba iyi bir sekilde geri cikacak hasan sanada dedigim gibi aksam bnde gidip bakicam..

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun Serdar bu işler sıkıntılı insanın sütten ağzı yanınca yoğurdu üfleyerek yiyor bir daha sorunlu araba alma hallederiz diye
    insan hevesle aa olur hallederim diye alıyor ama ardı arkası kesilmiyor.
    bende kayıtlı temiz die c2 almıstım tanıdıkdan emme manıfoldu catlak cıktı enjektör 2 si arızalıydı volan da sorun vardı titreme yapıyordu koltuk dişlisi sorunlu sırtlıgı oynuyordu 50 tl dediler yaptıramadım hiçbir döşemeciye vs vs hepsini bakımını vs yaptırdım 1500tl den fazla masraf yaptım sonra zararına sattım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Serdar bu işler sıkıntılı insanın sütten ağzı yanınca yoğurdu üfleyerek yiyor bir daha sorunlu araba alma hallederiz diye
    insan hevesle aa olur hallederim diye alıyor ama ardı arkası kesilmiyor.
    bende kayıtlı temiz die c2 almıstım tanıdıkdan emme manıfoldu catlak cıktı enjektör 2 si arızalıydı volan da sorun vardı titreme yapıyordu koltuk dişlisi sorunlu sırtlıgı oynuyordu 50 tl dediler yaptıramadım hiçbir döşemeciye vs vs hepsini bakımını vs yaptırdım 1500tl den fazla masraf yaptım sonra zararına sattım
    masraf yapmak sorun degıl gardasım olmeyız dırılmeyız en fazla para kaybederız dostlugu ne yapacaz arkadaslıgı ne yapacazz sıneye cektıklerımı soylemıyorum zaten daha alır almaz 500 tl harcadım haberı bıle yok ondan biz aynıyız degısmedık hemde boyle kalacaz ama bundan sonra cok farklı hersey
    Alıntı Alican Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyvaz whatsapdan yazmisin yeni gordm, kusra bakma bir sinirle yazdim seni yabanci gibi dislamisim hasana gel dememisiz
    Araba iyi bir sekilde geri cikacak hasan sanada dedigim gibi aksam bnde gidip bakicam..
    sen gel ben halledıcem demedın 1000 tl masrafı var dedın sattıgın malı hem olacak dıyıp sattın hemde masraf cıkarttın ? bızde neyse odur konuyu carpıtma

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alican Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese kendini aklamak adına sallayacak mısın ?
    Adamın sorununu halletsene.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler