Şuan 6-7 adet kosiflerde 2-3 adet borusanda mevcut 157 dıolar 150 desek siz nediyorsunuz öle bi dünya yok diyip birde hava yaparlar
Printable View
Benimde ciddi düşündüğüm bi araç,,ocak ayını bekleyip dakota deri düşemeyi bedava verirlerse alıcam,,,
Fiyatı çok uygun imajı F30 dan çok çok daha yüksek ben çok başarılı buluyorum boyutları ve tasarımı gayet hoş
Motor 2.0 olmasına rağmen indirim gayet iyi
He hoş ben bu paraya imaj aramadığım için Golf VII R alırım orası ayrı :D ama 220d alınır.
araç güzelde o paraya asla değmez. İç kalitesi 1 serisi ile birebir aynı vasat. Arkası hala çok çirkin. 155 bine 2. el çok daha güzel ve kaliteli tercihlere yönelinebilinir.
155 bın tl verdıkten sonra sıfır 5.20i alırım direk
Farkli birseyler olsun dersen 2.el z4 de bakilabilir veya makyajsiz e coupe
Niyetiniz varsa bence kaçırmayın, Bu fiyatları arar olacaksınız yılbaşından sonra. Dolu Bir M paket gayet keyifli olur. Aracın dengesi Direksiyon hissi son derece keyifli bi alet kullanabilene
gecen hafta benimde borusanda bakma fırsatım oldu hoş duruyor m paket ben 2.35 sordum fakat gelmicekmiş satış temsilcisin dedğine göre yoksa bende 2 serisi düşünüyordum
Bence aynı paralara 420i ed beklenip alınabilir.
M paket ve büyük ekran 2 serisi tercih edilir
228i için fiyat nasıl acaba? Biraz yüksektir ama 170 civarına falan olursa süper olur. :)
Uzun zamandir M235i almayi dusunuyorm :D bence alinir 150e. Dolu A3'ler Golf'ler 100 liralari buluyor.. Alinir binilir o fiyata o donanim guzel.. A5'de bakabilirsiniz fiyatlari diplerde suan furyasi bitti sayilir..
S line body kit li TDi A3 ler 150 leri buluyor Aykut, keşke 100'e verseler :D
bayramdan önce 112.5'a aldık biz Ambition TDi 110 luk sedanı. ek olarak sunroof/xenon var sadece..
Bence 220d 150 liralara alınacak, aile ile kullanım şartı olmadan tabi en ideal araba şuan için.
Fiyatlar şaka gibi gerçekten. Bugün 316 m paket inceledim 145 bin tl :) Komik...