Xbox One'da 1 kere Forza oyna, PS düşünmezsin bile o kadar diyorum.
Printable View
Xbox One'da 1 kere Forza oyna, PS düşünmezsin bile o kadar diyorum.
Forza yi seviyorsaniz xbox :D geri kalan seylerde ps 4 iyidir :) bende ps 4 umu satip xbox aldim. One icin henuz 360 daki kadar kinect oynu yok ama cikicaktir :)
Açıkcası bir tek forza için xbox almak mantıklı gelmiyor. Belki hiç oynamadığım içindir bilmiyorum. Ama gönlüm yine sony den yana galiba. Beni ps4 e çeken unsurlardan bir tanesi de little big planet 3. onun yanına bir tane savaş bir tane de fifa15 alırsam 1,5 yıl götürür beni..
Kararsız kaldım.
x box one logitech g27 falan kuruluyor mu direksiyon ile oyun oynayabiliyor muyuz ? bende bu aralar ikisinden birini satın almak istiyorum.Amaç sadece gerçekçi yarış oyunlarını evde keyif ile oynamak.Fifa falan pek sarmıyor.
uncharted, gow, infamous, last of us gibi oyunların tadını bir kere alsan ps'yi bırakamazsın. gt7 de önümüzdeki sene gelecek.. oyun için alınıyorsa kesinlikle ps4. donanım olarak da güçlü. dünya da satış olarak da fark atmış durumda çünkü xbox'dan daha iyi bir oyun konsolu..
Ps4- Xbox One aynı Samsung ve Apple gibi. Benim de xbox almam sadece Forza için oldu onun yanında Halo oynuyordum ama uzun süredir oynamıyorum. Yazılanların aksine Forza bana hala arcede gibi geliyor çok basit . Tamam kabul ediyorum oyunun sesleri mükemmel çarpişmalar falan çok güzel Gt6da ki gibi boş kutu sesi çıkmıyor ama Gt6 bana göre konsollar için üretilen en iyi similasyon.
farklı bir alternatif olabilir arcade oyun makinaları satılıyor evde atari salonu keyfi yani joystick falan street fıghter tarzı oyunlar zevkli olabilir böyle bir ilan var mesela http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...8606273/detay/
Dostum planete bnde sardim baya oynadik makara iyi oluyor ps3 le her oyunu denedim pcdede simdi xbox360 aldim ve budur diyorum xbox one icin gun sayiyorum param denklessin direk alicagim makina inanilmaz daha keifli heleki kinect olayin sonu diyebilirim kinectle emin ol cok egleniceksin ps yalan oluyor