2 parça değişenli komple boyalı 123.000'de (sözde ) 99 1.4 is' e 23.000 veren arkadaşım var. gözümle şahit olmasam inanmazdım adam çi malı janta kesik yaylara uyduruk egsoza kanıp verdı o parayı bi de benim 97 xei corolla'ya atar yapıyor :D
Printable View
2 parça değişenli komple boyalı 123.000'de (sözde ) 99 1.4 is' e 23.000 veren arkadaşım var. gözümle şahit olmasam inanmazdım adam çi malı janta kesik yaylara uyduruk egsoza kanıp verdı o parayı bi de benim 97 xei corolla'ya atar yapıyor :D
Tüm olayı özetleyen bir cevap olmuş. Neredeyse 2002 civicle 2012 civic aynı paraya gidecek. Şu an tüm vtecler, 1.4-1.6 ies'ler VTI kabul ediliyor. VTI parası isteniyor. Alan adam da cidden aracının yer uçağı olduğunu sanarak alıyor. Karşısına 2.0 tfsi araç getirsen kafa tutacağını düşünüyor. 38-40000 tl'ye tüm C segmenti araçların 2009-2010 modelleri var. Ama gidip sırf 0-100'de 1 sn daha hızlı diye ama geri kalanı günümüz araçlarına kıyasla teneke sayılabilecek bir araca bağlıyor o parayı.
sıfır fiyatlar bu kadar çıkarsa ikinci el bu kadar şişer bu kadar basit.
20 bin tl ile başladık aramaya 25 bine çıktık hala eli yizi düzgün pert kaydı olmayan normal oğlu normal bir araba bile bulamıyoruz.
Kaldıki özel araçlar olsun bmw honda vs gibi. Altı üstü clio3-fiesta-polo bakıyoruz ama imkansız bu paralara araba almak.
popülerliğe görede piyasa yükseliyo
hatırlayan varmı bilmem çokta eski tarih değil
drift olayı popüler olmadan önce s13'lere istenen parayı hatırlayan varmı
10bin TL üstü ilan hatırlamıyorum bundan bi kaç sene önce
4 ay önce boncuk gibi 97 318 is i 22 ye verdım yahu şimdi ilanlara bakıyorum leş araçalra ne fiyatlar çekiyorlar
2005 model 280bin kmde orjinorjinal sadece kaput ve sol çamurlu boya olan Mercedes c230 kompresör Avangard dün galeriler fiyat aldım zorla bitanem 41bin tl verdi
Yazık valla Sali takasa veriyorum bu fiyattan
18den aşağı ae101 yok nerdeyse. Adamlar da haklı benim arabam da temiz, civicten neyi eksik diyolar haliyle...