Olay Çin'de meydana geldi. Tao Hsiao kız arkadaşıyla yılbaşı alışverişine çıktı. Ancak, alışveriş biraz fazla uzayınca dayanamadı ve canına kıydı.
Olay Çin'de meydana geldi. Tao Hsiao kız arkadaşıyla yılbaşı alışverişine çıktı. Ancak, alışveriş biraz fazla uzayınca dayanamadı ve canına kıydı.
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Özürdilerim haber linki ;
http://www.haberself.com/h/4444/
Bi forumda gördüm valla nekadar doğru bilmiyorum ama kız alış verişe devam etmiş diyolar. Oha ya aşşada adam ölmüşş![]()
Bu tarz sebeplerden dolayı kişisel alışveriş yapacağımız zaman eşimle ayrı takılırızO kendi alışverişini yapar ben kendi alışverişimi yaparım
En temizi bu
dünyadaki hiçbir alışveriş merkezinde duvar saati yoktur. Sizce neden?
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Allah rahmet eylesin ama sırf bu yüzden intihar ettiyse bu kişi zaten fazla yaşamazdı. 3-5 gün sonra patronu bağırdı diye yapardı aynı şeyi veya 2 hafta sonra bAŞKA bir nedenden...
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Ben 15 dk bir kışlık elbise alırım, hanım da 3 saat dolasır birşey begenmeden cıkar gider...
Coskun ARIKAN
bana hanımla alışveriş demeyin yaw. Haftasonu planı arkadaşlarıyla. Pazar sabah karaköy istanbul modernde kahvaltı brunch. Oradan ben eve onlar istinye park a alışverişe arkadaşlarıyla. 6 da da sinemaya girecekler. 2 de brunch bitse yarım saat yol sürse 3 buçuk saat dolanacaklar istinye parkta. Bana sakın bilet almayın sinemaya dedim en başında. Yaw daha 1. saatte bana afaganlar basıo. Kendi alacağım şey için bile kendim gidiyorum hanımdan gizli. Onunla gidersem şurayada bakalım buraya da bakalım. Yaw ben beğendim alıp çıkalım işte. Iııh. Ben beğenmedim. Sonra dönüp dolaşıp o beğenmediğini alıoruz bana gene.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)