Şuraya VTi yazayım da forum hatta ülke karışsın. :D
Printable View
Şuraya VTi yazayım da forum hatta ülke karışsın. :D
bende mini cooper diyorum.
206 sedan
hyundai matrix
chevrolet rezzo
honda city
:) benim bi arkadaşta var araba dıştan kocaman içine biniyosun önü çok dar sığamıyorum rahat edemiyorum o gün bugündür uyuzum o kasaya :) Son kasanın dış görünüşü iyide o arabayı yapana küfür ettiğim kadar hiç kimseye küfür etmemişimdir sürüş zevki 0 arabanın içinde heran bi ölüm korkusu hakim :D bide kemerler sabit boyu kısa biri binip kemer taksa ölüceği yoksada kemerden ölür kazada :D
Renault ; Clio Sybmol
Peugeot ; 206 Sedan
Fiat ; Multipla, TOFAŞ Serileri
Nissan ; Juke
Honda; City
Mercedes; CLC
tasarım olarak sıkça denk gelip en kötü bulduğum modeller.
Honda city
Clio symbol
Fiat panda
Hyundai matrix
Fiat coupe
Hyundai coupe tucson
Fiat uno , albea, siena
Lada samara
Daihatsu copen
Fort Ka
Hyundai i30 son kasanın bir eskisi
Chevrolet spark
Renault cuptour
Fort fusion
On koltuk gene biraz kurtariyor ama arka tarafta haklisin uzun yolculuklarda da eziyetten baska bisey degil :) Surus zevki bu kasada da *** gibi yol tutus falan rezalet derecede ama pederi ikna edemiyoruz :) He bi de su boyutu var sehirici 5 litre yakinca herseyi unutuyor insan :)
Tofaş serisi
Toros
Hyundai Atos
Pug 107
c4 sedanı da ekleyin listeye ...
Stout Scarab
fiat multipla zamanında ötesinde bir tasarımı var ilerde araçlar bu tür konseptlere geçerlerse multipla ataları olur.. hatta bazı bilimkurgu filmlerdede kullanmışlardı multiplayı.. ama şu anki evrensel zevk ve görsel değerlerde pek çok araba dergisinin araba konusunda otoriter şahsiyetlerinde ortak aldığı bir karardır genelde multiplanın tipsizliği :)
Multipla kötü bir araç değil aslında,İtalya da bir dönem sıklıkla taksi olarak kullanılan bir araç olduğu için baya binme fırsatım oldu,içi falan zaten geniş,ferah,oturma pozisyonu da yüksek ama tasarımı biraz iddaalıydı tabi o dönem için ama bana hep sempatik gelmiştir,mesela;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...87069216/detay
tayyarın vitesinide tasarlayan ne yiyip içiyosa nasıl bir şeydir bu.az daha yukarı koysaymış koldan vites olacakmış
http://store.donanimhaber.com/f1/ec/...7DC01A7A27.jpg
Pontiac Aztek(breaking bad'den hatırlayan vardır)
Fiat Tempra
Honda City
Fiat Multipla
............daha çok var...