Dovmediginiz her gun hata yapiyorsunuz bir ara benimde bu tarz sıkıntılı bi komsum vardi burnunu kirdim ondan sonra sut dokmus kediye donmustu
Printable View
Dovmediginiz her gun hata yapiyorsunuz bir ara benimde bu tarz sıkıntılı bi komsum vardi burnunu kirdim ondan sonra sut dokmus kediye donmustu
Kapısına lahmacun+gül+tek kurşun gönderin :D
Şaka bi yana herkes ayrı ayrı kapısına gidip uyarsa utanır bence
innovia yı inşa eden kişi olarak notu okuyunca şaşırdım hiç bir konum verisi yok iken innovia da değilim demen şaşırtıcı oldu benim için.
Şikayetçi olduğunuz yer sadece site yönetimimi polise şikayet ettinizmi daire de oturan daire sahibi bile olsa polis şikayetleri olduğun da yaptırımları var kaba kuvvet kullanmak sadece size zarar verir karşı taraf haklı çıkar şikayetlerinizi polise tutanak şeklinde yapın elinizde bulunsun ortak imza toplayarak siteden atmanız mümkün bu süreci çekmek istemiyor ve direk kurtulmak istiyorsanız 2 kural var ya daire de uyuşturucu yakalatacaksınız yada fuhuş yapıldığını tespit ettirmeniz gerekli bunları yapamıyorsanız gün aşırı polis şikayeti ve tutanaklar ile site yönetimi savcılığa suç duyurusu açacak.[/QUOTE]
sebebi bu tarz konularda İnnovia nın ciddi şekilde adının çıkmış olması ve Özelliklede Paralı askerlerin çok olmasından kaynaklı olabilir. :)
bu sitede değilmiydi evinde alkol aldığı için evdekilerle beraber ceza yiyen ? bu olaylarada bir yaptırım vardır heralde
abi yanlış anlaşılmasın yapın edin diye söylemiyorum ama, dayak atma konusunda şöyle bi yola başvurulmazmı.. şayet katlarda güvenlik kamerası yoksa dayanın kapısına kapıya yakın olmayacak pozisyonda durun ve onu kapısının eşiğinden çıkaracak derecede tahrik edici sözler sarf edin, (bağırmayın kimseler duymasın) bu kapısından dışarı adım attığı gibi verin coşkuyu azına burnuna, ifade verirkende bugüne kadar çok kez uyardık, tekrar normal şekilde uyarmaya gittim ancak sinirlenip üstüme saldırdı diyin... aksini hiçbir şekilde ispatlayamaz...
Abi arkadaş ol iyice yakınlaş ondan sonra iyi yoldan lan oğlum çocuk uyuyor gece çok açmayın,cinsel ilişkilerine de benim daireye uzak bir yerde yap de belki tatlı dille düzelir iyi arkadaş olduktan sonra :)
bencede evde fuhuş uyuşturucu partisi gibi ihbarlarda bulunan en azından o geceyi nezarethanede geçirsin 3-5 gece sora ayıkır belki
hiç birşey olmaz.ayrıca sabaha kadar sesi açık müzk dinleyip hala muzıgı kapatmayan tek insan uyusturucu kullanan insandır.zaten içerden ses de geliyomuş o da fuhuş işte .en fazla fuhuş yapmıyoduk derler hiç farketmez ama yanlarında bir tane bile uyuşturucu yakalansın bak günlerce nasıl emniyet subedeler daha o evde birşey yapabılıyormu gormus oluruz
Herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim. Bazıları denemeye değer. Bazıları ise sonucu belli olmayan yola götürebilir malesef :)
Güvenliğin kapısına dayanıp defalarca uyarmasına rağmen sesi kısmaması alkol kafası değil kesinlikle uyuşturucu maddeden diye tahmin ediyoruz. Binaya giriş çıkışlarını kameralardan takip ettirip bir güzel polise suç üstü yaptırabilir ama güvenlik buna nedense yanaşmıyor. Sanırım sitenin adı çıkmasından korkuyorlar. Mümkün olduğunca kendi içimizde çözelim gibisinden tavır alıyorlar. Mahkemesi, ifadesi, şahitliği vs. kimse girmek istemiyor anladığım kadarıyla.
Evde bebek olmasa bu takar takmayacağım. Herkesin kendi yaşamı beni çok ilgilendirmez. Yeri geliyor bizim kızımız da ağlıyor gürültü oluyor geç vakitte ister istemez. ama komşuluktur, bebektir bir şekilde izah edilebilir.
Ama gecenin 3ünde hoş olmayan sesler ve hatta yüksek seste müzik cidden piskolojimizi bozar hale getirdi.
Dediğim gibi kaba kuvvet çözüm olmuyor malesef. Haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz. Önümde yaşanmış çok net örnekler var.
İş yerindeki bir abimiz 2 tokat attı diye çok çekti. ( Kemal Sunal'ın filmi Davacı )
Yasal yollarla çözüm aramaya devam edeceğim. Kapıya dayanıp uyarmak etkisiz. Çünkü aynı kafada değiliz. Hangi kimyasalı kullanıyorsa artık...
Tekrardan teşekkür ederim herkese. Umarım başınıza böyle bir bela gelmez. Evi satmayı bile düşünüyorum :)
Ev alma komsu al diye bosuna soylememis atalarimiz... Ulkede adalet olmayinca malesef resmi yollardan pek bir yerlere varilamiyor malesef... Yasal yollardan ne yaparsiniz ne edersiniz bilmiyorum ama gayri yasal yollara girecekseniz en azindan "taseron" kullanin... Oteki turlu adam yerlerine korlar, sonra ugras dur... Evi satmak da bir cozum tabi, zamaninda ustumde 6 cocuklu bi aile vardi, avizenin sallandigini bilirim cocuklarin patirtisindan... Sonra o evden cikip en ust kat bi daireye gectim bi tek guvercinlerle muhattap oluyordum artik :)
Kabakuvvet desen haklıyken haksız duruma düşeceksin.
Uyuşturucu fuhuş diye ihbar yapsan buna yönelik bi şey çıkmasa , asılsız ihbar yapan kişiden şikayetçi olsa yine başın ağrıyacak.
Apartmanda kamera yoksa sigortasını indir, sularını kes, doğalgazı kapat. O seni rahatsız ediyorsa sende onu rahatsız et. Hatta bezdir bu yollarla o satsın evi.
uyuşturucudan kesin eminseniz ihbar edin derim.
eminiz, şöyle ki kapısına uyarı amaçlı giden güvenliğe "abi bokunu yiyim ben gürültü yapmıyorum" diyor ama içerden dım tıs dım tıs ses geliyor. Vatandaş evden gelen sesi duymama derecesinde uçuyor. Alkol değil abi bu...
kaba kuvvete ihtiyacınız yok eğer o yola başvurursanız sizin için daha kötü olur.
Ev sahibi olsada site veya apartmanın genel huzurunu bozmaktan evden attırabilirsiniz bir ton örneği var. Sakın kanuni yoldan çıkmayın önce bikaç defa polise başvurun polis geldiği sırada o sesi duysun ve tutanağa alsın daha sonrasında dava açın.
Tanıdığım bir yerde tek başına yaşayan 55-60 yaşlarındaki kadını ev sahibi olmasına rağmen apartman sakinleri ile sorun çıkardığı için mahkeme çıkardı.
Yani ev benim sıçarımda içerimde olayı yok.
Bu kişi kaç yaşında abi
Herkes kendini mayk taysın sanıyorda ya adam bunları döverse??? O zaman ne olacak bide üstüne sopa mı yesinler adamdan:)
Çocuğunuz varmış. Uyuşturucudan şüpheliyseniz daha fazla muhattap olmayın kafasının yerinde olmadığı bi gün size geri dönüşü olmayacak zararlar verir farkında olmadan. İyi bir avukat çözer bu işi masraflarıyla beraber.
Kafa kiyak diye farkinda degildir belki asansor veya koridorlara onun bulundugu kata xx no daire sahibi vs diyerekten uyari maksatli yazi yapistirabilirsiniz oste blabla hukuki yollara basvurulucaktir vs diye.
Aklima bitek bu geldi,kim yazdi kimse bilmicek kim yapistirdiginida kimse bilmicek : )