Gopro Kameralar Türkiye Online Alışveriş Sitesi Daha önce bu siteden alışveriş yapan oldu mu?
Site çakma gibi duruyor, linkte de go yerine qo yazıyor. Güvenilir midir acaba go pro 3 black almayı düşünüyorum.
Gopro Kameralar Türkiye Online Alışveriş Sitesi Daha önce bu siteden alışveriş yapan oldu mu?
Site çakma gibi duruyor, linkte de go yerine qo yazıyor. Güvenilir midir acaba go pro 3 black almayı düşünüyorum.
domain Qopro diye yazılmış resmi site değil bu
teslimatta ödemede garantide sıkıntı çıkarmıyolarsa alınır o ayrı
Gopro Kameralar Türkiye Online Alışveriş Sitesi
Burası sanırsam resmi sitesi.
"GoPro Telif hakları nedeni ile www.goproturkiye.com alan adımız www.gokamera.com ' a taşınmıştır ."
Mürsel, sahibinden de baksana yada bana ulaş yılbaşında seyahatim var bakar alırım ucuzsa sana.
Alp sahibindene de bakiyorum kardesim gelio 25 inde ingiltereden onada soyledim bakalim arastiriyorum. Media markt da black edition bulamadim
Mürsel hiç bakma bence, Emreye söyle ne yapsın ne etsin bulsun ordanDaha ucuz gelirkende tax kestirsin fiyatı iyice düşer
![]()
şöyle bişey buldum belki işinize yarar
GoPro HD HERO 3 Black Edition Kamera SIFIR GittiGidiyor'da 99039929
media marketten geçen hafta gopro hero 2 motorsport aldım ama black edition da vardı yanlış hatırlamıyosam 1.000 yada 11000 tl arası bişeydi hemde gözünüzün gördüğü ürünü alıyosunuzama ekipman olarka media market çok zayıf hiç bişey yok onuda belirtmek isterim
![]()
SM PERFORMANCE
Yurtdisindan gelince garanti olmuyor diye biliyorum.Yanlis miyim ? Sanki garantili urun almak mantikli gibi
White Edition olarak elimde 2 adet sıfır kutusunda açılmamış olarak mevcut dilerseniz.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
wifi kiti kumandalı olarak(hero 2 )
monopod yada tripod kiti
ekstra bağlantı eklemi
ve hero 3 vakumlu sabitleyici elinde olan varsa alabilirim ...
SM PERFORMANCE
Gopro offical sitesindeki en altta international distibutors yerinde Turkiye secilince marintek diye bi firma cikiyor.e shop sitesi mevcut.
marintekstore.com: GoPro
en altta diğer iştiraklarımız dedikleri siteler mevcut ve bosuna yazmazlar cünkü
Oyuncak Hobi Modelcilik - Radio Kontrollü Model Araçlar ve GoPro Kameralar Türkiye burası mesela her hafta dükkanlarına gidip (avcılarda tekstil bank-ssangyong'ın yan dükkanı) rc parcaları aldıgmız ve go pro distribitoru
1881 - 193∞
hero 3 blackedıtıon vardı birde hero3+ black edıtıon çıkmış onun testini izliyemedim biri 1000 diğeri 1500 lira kitlediler yine millete kamerayı güncelledik diye aklımız bulandı
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
Ben internetten almıştım black edition. Gopro nun türkiye sayfasından. Faturayı da kesen marintek idi. Yurtdışından gelecek olan varsa freeshop larda bile fiyatı %30 ucuzdu..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)