İlginç gerçekten
Printable View
İlginç gerçekten
Kamerin Polo satılık maceraya gerek yok hazır yürüyen araba :)
herkeze hayırlı forumlar öncelikle fabia benim yigenimin aracı ilk sahibide eski dostumuz bir abimiz arac sıfır alıp yapılması gereken tüm masraf kendi tarafından yapıldı ve yılardır sorunsuz sekilde kullanılıyor köpege carptıgından dolayı serviste ön tampon degişti ve bir camurluk boyandı bunun haricinde boyası yoktur içi dışı boncuk gibi bir aractır hatta iddia ediyorum tr deki fabia rs ler arasındaki en temiz aractır aynı dönemde 4 fabia rs te kartalda bizde idi ve bunların araısndada en temizi tekrar buydu satıs konusuna gelince ewt bileni cok fazla olmadıgından satısı zor bir arac fakat bu tip bir arac için bu temizlik ve üstündeki ekstralar göze alınırsa binicise hayırlı olacak bir arac alacak arkadas içinde bulunan özelliklerini yazayım gözünde ona göre canlandırsın koni prostreet sertlik ayarlı amrt. ve hr yaylar,seat spor intercooler , seat spor kule gergisi, hibrid turbo (vnt turbolar yazılımda cabuk bozuldugu için egzoz tarfı orginal emme tarafı daha büyük bir turbo takıldı ) dimsport modül+ yazılım komple egzoz,aem kutu içi filtre, alpine dubledın,alpine basve amfi 20cm ,içerde dizel egt ve dizel için 52mm boost saati,ön arka kalın viraj demiri,öncam dahil komple 1 numara lumar filim ,ve son olarak cupra mk1 lip taktık ilgilenen olursada yardımcı oluruz herkeze tekrar iyi forumlar
iyi de kamer arabayı satıyorsa ilanda neden yok.
Henüz ilan açmadı. 1-2 gün önce karar verdi satmaya. Gerekenleri zaten kendisi de yazacaktır.
saol kamer gördüm saolasın. Ben de yazdım. Araba ceviz belli. Güle güle kullan.
Abi linkini verdigin her iki aracin da km cok yuksek. Sen de yol yapacaksin sonucta, ileride satmasi cok zor olabilir, bence de 1.6tdi polo baksan guzel olur...
Yok yaw ben hanıma alıorum bunu. İstanbul trafiğinde cebelleşecek. Ben metroya transfer oldum şimdilik. Ama uzun yola da kullanırım az yaktığı için. Audi gazlamazsan 8-9 yakıodu uzunda ama konvoya falan denk geldiğin zaman full gazlamalı gidiodum mecburen o zaman ortalama gene 11-12 lere çıkıodu. Ben kendime yaza doğru projelik bi A6 daha alabilirim belki. Öteki yarıda kaldı sattık.
arkadaşlar bir sürü 1.6 tdi polo ya baktık gene bugün. 33 bin TL ye olanların hepsi çöp. Kamer gerçekten bedava ya veriyor. Baktıklarımızın çoğu kaporta olarak bitik. 2 parça değişen min. 5 parça boya kesin var. Hah bu fena değil diyoruz makineye bağlıyoruz. Bir sürü hata veriyor ama ekranda bişey yok. Bazılarında airbagler konmamış heralde vag com da airbagler çıkıo. Klima arızası çıkıyor. Ama önde göstergelerde bak tertemiz.
Abi bu kucuk el cihazları ile arıza silindiği zaman beyinde Kayıtlı kalabiliyor. Ama Kamer gercekten cok ucuza veriyor. Imkanın varsa gercekten kaçırma derim :)
Ben gidip alıp geleyim olmadı. Zaten alışkınım Bks'leri almaya :D
http://scontent-a.cdninstagram.com/h...16408416_n.jpg
yazılım + box cok is yapıor boxu söküp denediniz mi hic kamerim ?? (viral reklam :D)
Yok valla bulut denemedik oyle deneriz ama :)
bide box sürekli üzerinde mi yoksa sadece yarıs oldugu zaman mı takıyorsun kardesim ?
abi bu box nedir yaw. Yazılım vari bişey mi?
Kamer arac bilgileri ve fiyatı alabilirmiyim
abi box common rail dizellerde yakıt kütüğünün üzerindeki soketin arasına takılan bi cihaz. mazotu fazla işettiriyor enjektöre beyinde ona göre basıncı acıyor güç alınıyor. yazılım + box olunca hardcore oluyor