Ya beğendiğin foto ''Onur ... şu fotoğrafı beğendi'' deyip şimdiki kız arkadaşının hareket dökümünde çıktıysa? :D
Printable View
Ya beğendiğin foto ''Onur ... şu fotoğrafı beğendi'' deyip şimdiki kız arkadaşının hareket dökümünde çıktıysa? :D
bende ınstagramdan aynı haltı yemıstım hemen gerı cektım ama gıtımı gıtmedımı bılmıyorum bende fena sövmustum :D
Boş ver , sana kız mı yok be :D
Ahahahah ortalık ben gibi paranoyak kaynıyomuş meğer ;)
Elim çarptı da diyemezsin :D Profilinde ne işin vardı der :D En iyisi benim gibi facebook kullanmamak :)
O *** durum bi kere yaşadım gitmiş bildirim ama benim bi 30 40 saniye bekledi ben gitmemistir diyerek miklemedim sonra eski sevgilimle ortak arkadaşımız olan arkadaşıma söylemiş fotoğrafımı beğendi diye oda bana dedi küçük bi eziklik yaşadım ama olsun :D
Mugo bende instagramdan yapmıştım madem itiraf köşesi oldu yazayım dedim ama instagramda kesin belli oluyor diye biliyorum =) Zalım instagram direk ispiyonluyo :D Face daha adaletli :D
Bu arada tek ruh hastası ben olmadığım için sevindim =) Eskiden ne güzel haber alınmıyodu şimdi şeytan dolduruyo bak bak diye :D
Instagram da cift dokununca begeni yapiyor ayni durum basima gelmisti umarim gitmemistir bildirim :)
hadi face neysede instagramda hiç kaçarınız yok beyler instagramda çok dikkatli olun airbag açmayın :) instagramda beğendiniz gibi geri çekseniz de telefonuna bildirim gidiyor
Beğen gitsin, dönerse senindir.Dönmezse,zaten hiç senin olmamıştır :D :D :D :D