ben evi ider mobilyadan döşedim ( bekarım :D ) fiyatına göre mükemmel kaliteli bir araştır istersen
Printable View
ben evi ider mobilyadan döşedim ( bekarım :D ) fiyatına göre mükemmel kaliteli bir araştır istersen
Bütçeni bilmiyorum ömer.
Yazılanlarıda okumadım ama imkanın varsa adresin bursa,inegöl parana göre mobilya var ve eşin biraz da seçiciyse işin gercekten zor.
Ben koca istanbul'da bulamadım işte yap hesabını en son saray,vizeden biryerden buldum 15 bin liraya toplam hepsini aldım a dan z ye kadar .
Şimdiden hayırlısı olsun zor işler bu işler :)
Günküt hafta sonu zaten İnegöle gidecem bakalım orda durum nasıl :)
selam öncelikle hayırlı olsun ve kolay gelsin, eşya seçmek sıkıntılı bir süreç. bursa inegöl ile ilgili tecrübelerimi paylaşayım belki yardımcı olur.
mobilya arayışı içerisindeyken bizde aynı sıkıntıyla uğraştık benimde eşimin bursalı olması nedeniyle inegöle de bakma ihtiyacı hissedip gezdik. hatta tüm mobilyalarımı oradan aldım :) ama iyi mi ettim hayır yada söyle söyleyim fiyatına göre iyi eğer amacın düğünden sonra beni 3-5 sene idare edecek kalitede mallar alayım ilerde istediğim gibi evimi tekrar döşerim se inegöl tercih edilebilir. fakat kesinlikle evladiyelik mallar değiller ( arada muhakkak kaliteli işler yapan mobilyacılarda vardır onları tenzih ediyorum)
biz kiraya çıktığımız için ve şehir değiştirme durumumuz oldu için çok fazla ince eleyip sık dokumadan seçim yaptık nasıl olsa tasınma esnasında illaki bi sıkıntı cıkacak diye düşünerek ama 3 senede detaylarda kötü oldu mobilyalar
koltukların krom ayakları paslandı tv ünitesi tam bir fiyasko çıktı bildiğin suntadan yapmış adam , tv yı koyunca 8 ayda bel verdi koltuktan yay sesleri geliyor vs.vs.
ama ucuza aldım doğtaştan bi koltuk takımı fiyatına komple salonu hallettim o yuzden ucuz etin yahnisi kara olur diyorum bekliyorduk böyle bir durum yani kendime kızmıyorum :)
mesela kargo bizden deyip fiyat söylemeden nereye gidecek mobilyalar diyorlar ona göre fiyatı ayarlıyor, kargo demonte vaziyette getirdiği yatak odası takımını sitenin otoparkına indirdi gitti anlaşmamız böyle dedi vs.vs.
benim kanaatim kaliteli değiller ama gidip görmende fayda var en azından alternatif fikirler çıkabilir
mns mobilya ve vivaldi yada rivaldi tam hatırlamıyorum bu iki mobilyacıdan alısveriş yapmıstım. yatak odasını mns den aldım fiyatına göre iyi diyebilirim ama diğer mobilyacının önünden bile geçme bence.
kolay gelsin.
bilgiler için teşekkür ederim ordan bir tek yatak odasını almayı düşünüyorum aslında bana kalırsa ordan almam ama burdan alalım diye tutturdular mecbur gidip bakıcaz bakalım
çok mükemmel birsey beklemiyorum ama en uygunu bile az para değil.
maliyet x 3 karla satıldıkları için en azından paranın hakkını versinler diye umuyorum
aklımda olsun köfteci :D
yarına son güncel diyelim :)
bilgi vereyim :) babama demiştim geçen öyle bir uğramış ersoy a beğenmiş yani fiyatları da uygunmuş iyi mobilyalar dedi üstüne çok sağlam kampanyaları varmış. 5 bin tl lik salon takımını 2 den satmışlar ama bitmiş :D gerçi bağlarbaşı şubesine bakmış hepsinde fiyatlar aynı mıdır bilmiyorum ya da kampanyalar.
Ersoya bakıcaz diye gittim bursaya ama vakit darlıgı nedeniyle direk otogardan inegöle gectik.
nerdeyse tüm magazalara bakmısımdır içime sinen bişe bulamadım.
avangarde modellerden nefret ederim ama nişanlım begendi diye Markamobi den yatak odası takımını spor tip olarakda relaxdan köşe takımı aldım.
fiyatlar kesinlikle İstanbula göre ucuz değil sadece çeşit çok. pazarlıkla indirilebiliyor fiyattlar ama bir daha asla inegöle sırf mobilya için gitmem.
umarım istediğimiz değişikler doğru yapılmıs sekilde saglam ve zamanında getirler mesafe uzak oldugu için yasanacak sıkıntıya değmez.