Yazmayım diye sabrettim ama dayanamadım,
"Özcan haklı veya Kaan haklı noktasına karışmadan "
Özcan efendi,
Seninle tanışmıyorduk,benim telefonumu biyerden bulup aradın,Bu arabanın motorunu yaptırmak için beni arayıp ,Erkut'un forumdaki D serisi konusundaki uzmanlığını duyduğunu motorunu modifiye edip edemeyeceğini sordun,bende o sıra tanıştığım Erkuta olan güvenimden tabiki yapar dedim..Sende motoru çeyiz sandığında gönderdin, bi şekilde motorunu yaptırdın.Bülentle geldin bir arabanın bagajında aldın götürdün.O ara Erkutla sürekli konuştun kanka oldunuz,vs. o motordan sıkıntın olmadığı halde daha fazla güçlendirmek için Kaan'a götürmüşsün anlaşmışsınız arabanı teslim almışsın bir süre sonra araban kırılmış ..d16a9 motorun modifiyeye çok açık olmadığını bildiğin halde neden böyle işe girdin dediğimde ,daha fazla güç için yaptığını vs söyledin bir ihtiras uğruna bu noktalara geldin...Motorun kırıldıktan sonra yine bagajında Erkuta geldin,kendi aranızda konuşup anlaşıp Kıbrısdan Doğan üzerinden b18c de karar kılmışsınız.Ödeme vs yapmışsın,bu noktada bana alıyım mı almayım mı napayım diye hiç sormadın,danışmadın bişekilde anlaştınız aradan zaman geçti,Erkut motoru uzun bir süre sana teslim edemediği bir dönemde beni aradın ve "abi benim iş ne olacak dedin"bende Erkutun zor durumda olduğunu,Doğana para gönderdiğini ama motorun gelmedini vs neticede bi şekilde çözeceğini söyledim ,Erkuta ve Doğana ulaşamadığın için beni aradın bende adanada olan Erkutu aradım "abi çözecem merak etmesin"dedi..Ben bu noktada aracı oldum , ne alırken ne anlaşırken ne başka bir noktada olaya dahil olmama rağmen , bir konu açıp benim adımı bokladın,aklınca işin içine benim adımı katarak sorunu çözme yoluna gittin, sen benim adımı katınca ben Erkuttan rica edecektim baskı yapacaktım işin çözülecekti.. Ben o şiddetle seni arayıp benim adımı neden kattığını sorduğumda seni ortağı sandım vs.diyerek kıvırmaya çalıştın adımın silinmesini vs. istedin ama çamur at izi kalsın hesabı lekeledin beni.. Sen önce bi *** yiyosun sonrasında başın sıkışıyo bi şekilde canın yanınca iyice saçmalamaya başlıyosun, Techturkey e konu açmanın mahkemeye dava açmaktan daha geçerli olduğunu çözmüşsün bi şekilde ,..Allah yolunu açık etsin,sen bu kafadayken herzaman mağdur olursun ama her zaman techturkey yanında olmaz...
Allah yolunu açık etsin umarım bu konu sulh ile çözülür..Ama benim sana kırgınlığım kızgınlığım bitmez..