Kanka neden passat'a bakmıyorsun?
Printable View
Kanka neden passat'a bakmıyorsun?
cıtroenn sonuctaa ..sekıl acısından guzel ama motorunu bılemem..ben olsam c5 ın yerıne vectra jetta passat laguna accord dusunurdum..
Bence honda accord alınabilir.
arkadaşlar accordda dizel yok ve fiyatı yüksek yukarda yazdım,okumadınız galiba.
alman arabaların opel vectra,vw passat hepsini uzun yıllar kullandık biraz değişiklik yapmak lazım.
yeni c5'in fiyatına göre donanımı gerçekten çok iyi ve dizel olması avantaj.babam sürekli uzun yola gittiği için dizel olması şart.tek dezavantajı ağır olması,bakalım yarın test etcem nasılmış ona göre karar vercez.
C5 görüntü olarak eskisinden daha iyi bence. Kadife koltuğa alerjim olduğu için döşemelerini pek sevmedim. Deri döşeme opsiyonel olarak bile sunulmuyor. Xenon far diye bir opsiyon da yok. Direksiyonun orta kısmının dönmemesi insanı biraz uyuz ediyor. Ses yalıtımı da pek iyi değil. Sadece ön panel kalitesini diğer fransızlardan daha iyi buldum.
Aracın tamponlardan ve yan kapı altlarından geçen krom çıtalar sanayi işiymiş gibi duruyor. Araca ağırlık katmak yerine tam tersine Connect, Doblo, Caddy gibi gösteriyor.
Aracı sürdünüz mü bilmiyorum ama C4 gibi performanslı olduğunu sanmayın ilk kalkışlarda biraz hantal.
Alternatif olarak 57.000 YTL'ye premium donanım paketli Peugeot 407 HDI var. Isıtmalı deri Koltuklar, sunroof, xenon farlar, park sensörü vs dahil.
Yine 57.000 YTL'ye VW Jetta 2.0 TDI Comfortline da var bence C5 ve 407'den hem motor-performans hem de kalite olarak daha iyi bir araç.
c5 görsel açıdan gayet güzel ve başarılı bnce.
Buarada honda accord un fiyatı yüksek ama dediğiniz gibi dizeli yok diil var.
2.2i-cdti 140hp ve 340Nm tork ile üretilen modeli var şuan sıfırda yok ama böyle bir üretimi var.
evet şu anda satışta yok sıfır accord dizel.zaten 2.2 lt olması vergiler falan pek mantıklı bir seçenek değil malesef.
Şekli güzel ama o kilo o motor ile şehir içi tüketimi orta sınıf bir benzinli araç gibi olur. Dur kalk İstanbul trafiğinde. Uzun yolda ne olur bilemem.
dur kalkta sıkıntı olabilir evet ama araba istanbulda kullanılmayacak. trafik yok zaten bizim memlekette:)
Jetta bence de daha mantıklı olur :)
Fatih bunun yasla basla alakası yok kanka, sonuc olarak klima acık araba kalkarken zorlandıgında bile sıkıntı verir.
bu jantlar güzel duruo :)
http://img.donanimhaber.com/upfiles/...5960AF0974.jpg
eyvalla yiit bu jantı bende tuttum:)
C5 hakkında bi yorumum yok ama
o paraya 2.eL yeni kasa 2008 mondeo aLırım 2.0 tdci 150 ps hem kasa oLarak hem özeLLik oLarak bence c5 yanına yaklaşamaz mondeo nun.
Citroen alışılmadık ve goreceli olarak cirkin arabalarıyla bilinen bir firma olmasına ragmen c5 tezat sekilde güzel bi arac.407 ile ortak platform kardesi olan c5in yine aynı motorun kullanıldıgı kardesiyle aynı tepkileri ve performansı gosterecegini tahmin ediyorum.Bence tercihin eger c5 olacaksa o fiyata alınabilecek en donanımlı ve sıradısı arac olacaktır fakat kolay satılabilir olmasını istersen bence arkadasların dedigi gibi laguna veya vw grubunu düsünebilirsin...
Gecenlerde beyın tamırı yapan bı abımın dukkanına gıtmıştım sıfır bir c5 vardı komple sokulmuştu adam servıse xenon taktırmak ıstemiş takmışlar ve bır suru arıza lambası yakmış ee halıylede arabayı adama zamanında veremeyıp arıza lambalarını sondurmek ıcın arabayı sokmuşler kablo kontrolu ıcın sahıbıde bunu gorup mahkemeye vermiş....
Orda sorduğumda bana alıncak araba değil her tarafı sensor cok arıza verır ama bızım ıcın tam ekmeklık araba dıyıp guluyordu, bılgılerıne...