Cinnet gecirme olayimi saka gibi habere bak gelde inan
Printable View
Cinnet gecirme olayimi saka gibi habere bak gelde inan
Öyle deme Onur. Ben de askerlik yaparken kontrol devriyesindeydim, kule nöbetindeki uzun dönem er ufak çaplı bir kriz geçirmişti, dolu şarjörü hücum yeleğinden çıkarıp keleşine takıp bizi taramakla filan tehdit etmişti. Sakin yolla ikna edip indirmiştik kuleden. Psikoloji farklı askerde, insan ilişkisi önemli. Olmayacak bir olay değil neticede... Allah korusun.
Şehit askerlerimiz için Allah rahmet eylesin, yakınlarına dirayet ve kuvvet versin.
alo fatih cinnet yazıyoruz çiziyoruz...
hava aydınlanalı 2 saat olmadan maşallah butun haber kanalları cinnet demeye başladı,sanarsın hepsi sınırda beraberlerdi
Türk milletininin başı sağolsun
Allah rahmet eylesin
kaos ortamı heryer....Türk milletininin başı sağolsun .... Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin.
Allah Rahmet Eylesin. Başımız Sağolsun...
biraz empati yaptım:
param yok bedelli de gidemezdim zaten, burada sınırda bekliyoruz her an bir yerden kurşun gelebilir, terörist önümden geçiyor kurşun atma izni yok, bana ateş ederse kendimi nasıl savunurum, aylardır evden uzağım, nam ne yapıyordur acaba? ya nişanlım? sağ döner miyim, dönsem nasıl olurum? atama yok iş yok
uzar uzar uzaaar...
askerde cinnet geçireni iyi bilirim, vuranın da vurulanın da mekanı cennet olsun diyecek bir şey yok daha...
Ya tamam olabilir kabul ama. İlk başta gelen haber sınırdan ateş açıldığı. Sonra hop biranda yok cinnet geçirdi oldu. Yara izlerinden silahın nereden sıkıldığı açık ve net belli olur. Yayınlasınlar o zaman şehitlerimizin resimlerini.
Allah rahmet eylesin.. maalesef devletin hic bir kurumuna inanc kalmadi, bu bence bir devletin yikilmasinin ilk asamasidir..
Canli yayinda cizre-genclerbirligi macinda istiklal marsini islikladi kansizlar, a spor da sesi kisip ortbas etmeye calisti, yesinler acilimi..
Allah rahmet eylesin .. ben inanmıyorum şahsen koca türkiyede suriye sınırındamı oldu bu cinnet olayı.. tamda sıcak savaşın olduğu yerde..
Bende kıbrısda yaptım askerlik cinnet geçiren adamda çok gördüm.. o tipleri bırakın nöbete silahlığa bile yaklaştırmazlardı.. komutanlar zaten kimin ne olduğunu iki kelime edip gözlerinin içine bakdımı anlar cinnet geçiricek o potansiyeli olan adama silah nöbeti yazmazlar başka yerleri zimmetler yada silahsız nöbet tutulan yerlerden birine yollarlar..
yersen.... allah kahretsin bunları.
Cinnet olayida olabilir panik atak var bende kriz aninda dedemi haşat etmiş adamim belki silah olsa dedemi öldurecektim ama bu durumun teror olayi olma olasiligi bu olasiliktan daha yuksek.bedelliye ket vurma vs. Vs. Uzar gider.kimsenin gelen bir bilgiye guveni yok artik.
Ne bu hükümetin ne tsknın hiçbir açıklamasına inanmıyorum.
Askerimizi de, en güvendiğimiz kurumu da bitirdiler Allah belalarını versin.
Asker gerçekten cinnet bile geçirmiş olsa bunun sorumlusu hükümettir. Sınırlar delik deşik oldu asker terörist görse vuramaz hale geldi.
Allah rahmet eylesin başımız sağolsun...