Delirt bizi ozgur baskann yere yazz makinayii
Printable View
Delirt bizi ozgur baskann yere yazz makinayii
crx surpriz bir araç kondisyonu iyi şekilde gelirse dert olur
crx 250hp 850kg olsa kg basına en çok hp yi görür
oyumu batman e verdim ama crx de baya ilgimi çekti. o ağırlık güç oranıyla ciddi sıkıntı yaratır. arattım ama bulamadım crxin B sinde tam olarak neler var?
Crx sevdalısı olarak konuşuyorum terminatör baya hızlı fakat ciğeri batman'e yetmeyecektir maalesef oyumu batman typer verdim ama süpriz olarak hilmi abi şaka yapabilir
Dyno vaaar dyno var ....
CRX KG İYİ ancak yuksak suratte 300hp üstü rakıplerı karsısında işi zor..
Hondacıları bilmiyorum da isimler çok fena hahaha :D En şekillisi Terminator'lü olan. Oyumu ona veriyorum :D
boğulursak büyük denizde boğulcaz arabamıza güveniyoruz boşuna terminatör demedik :)
0,26 ruzgar dırencı crx guzel ıs cıkartıcaktır bence :)
Çoğunun videosunu izledik ama şahsi görüşüm batman, hepsine maşallah ayrıca :)
Ciddi hizli bir n/a aracim var.
Ama gercekci olmak lazim..
Batman ve ekk24 çok zorlu..bunların ardindanda Ygzk24 gelir.
Bu araclari gecebilcek olan (yukardaki listeye gore)gerçekten iyi is cikarmis olur.
Dbn lerine gore konuşuyorum.(ygz dbn bilmiyorum)
Roll de dbn tabiki yaniltma payi var ama teknik olarak ta Krank ve Setup incelenirse hemfikir olabiliriz...
Hp yi kg ye boldugunuzde durum farklı bir boyut kazaniyor evet ama tüm araçlar 60-250 basarsa bence hacim kazanabilir...
Ama daha asagida birakilacaksa birşey demek çok zor
Liste biraz acayip Çıkmayan arabalar ne OLDUĞUNU bilmediğimiz araçlar var. Ben bile eksiklerden arabamı göremedim video koymadığım denemelerim var gaz m3 videomdan çok önce ilk çıktığından yani Hikmet usta senin gördüğünden arabam net 5 boy gerilemiş. Bu hafta sahalardayım... Allah'ın izni ile
Ahahhhaha mani abi Alemsin..
1.cisi oraya gidecek vakit sanirim bulamicam.Ama Birisi Beni Gün İçin Atarsa Biseler Yapariz..
2. Si abi Ben 2.0 ken Zor Zaptediyorum 2.6 olsa Herhalde Ters Yone Gecerim Basinca Hhahaha
Yasinim Allah Gönlüne Gore Versin.Ygz Ya yürüyecek Ya Yürüyecek :) :)
biliyorum liste gizli ama batman tahmini kaç kg ve hp ?
Herşey güç hafiflik değil , detaylar yarış kazandırır.
Yapacağımız daha çok şey var izlemeye devam ediyoruz sadece ..
Benim şahsen 146 tane kankam yok ve süreklide techturkey üyelerini küçümsemeyi ve yanlı olmakla suçlamayıda bırakın bence ayıp oluyor onlarada.
Ben olmadığım kesin en hızlı :D
Ekk24 ü Bilal abi ilk yaptığında herşeyiyle tam istediğim gibi olmuştu, yani kendim yapsam öyle yapardım o yüzden egomu yükselteym araba sanki benimmiş gibi oy verdim :D
haftaya ekk24 istanbulda bir kaç işi var bittikden sonra denemek isteyen varsa listeden deneyebiliriz..
dönüşünde zaten büyük izmir buluşması var izmirdede deneyecek araçlar az çok belli
Bs Fn2'ye oyum
kazasız belasız denemeler olur inşallah.
CRX e verdim bence sürprizi o yapıcak umarım adaletli bir deneme olur bir de herkes kendi aracını mı sürüyor ?
güzel konu aksam okurum
http://33.media.tumblr.com/2ad742932...pmago1_500.gif
Honda profesoru bilanin yaptigi ekk24 bana gore avantajli durumda
Yillarin hondacisi muharremin typeri bambaska
Antalyali rex efsane diyolar ezber bozar mi acaba gercekten
Ama benim favori MİNİKSLER ;)
T-rex'e oyum ezber bozabilir :D
Öncelikle ;
Bu listeye bile girmek çok önemli..
ciddi emek verilmiş zmn harcanmış.
ve sırf zevklerimiz için maddiyatından ödün vermiş kişiler..
ayrı ayrı tbrk ederim sizleri..
Miniklerden supriz bekliorm :D
araçlar izmire ne zaman gelicek ? go-pro'lu güzel çekimler için o zamanda orada olmak isterim ...
batman ile ekk24 deneyebilir o zaman istanbul'da erol abi çabuk gönder aracı şenlenelim :)
izmirde yapılacak olan honda şenlikleri ne zaman bilgilenelim abiler kardeşler güzel aktiviteler iyi olur :)