En ezber bozan proje olduğu için gönlüm F22 swap FAK dan yana. Kadir eksikleri tamamlamayı yetiştirebilirse şaşırtıcı sonuçlar çıkabilir.
Tüm araçlar emek verilmiş güzel araçlar. Merakla takipteyim.
Printable View
En ezber bozan proje olduğu için gönlüm F22 swap FAK dan yana. Kadir eksikleri tamamlamayı yetiştirebilirse şaşırtıcı sonuçlar çıkabilir.
Tüm araçlar emek verilmiş güzel araçlar. Merakla takipteyim.
Ekk24 ü çok beğensemde gönlüm CRX ten yana .
Batman ve ekk24 arasında kaldım açıkcası biri öz diğeri sevdiğim bir kardeşim 100-200 degerlerine bakarak aynı eğimde aracını iyi kullanan başarılı olur.hafifliğinden dolayı oyum ekk24 ün :)
bu iş veli efendide Gazi koşusunu kim alacak gibi bişey olmuş :) bütün canavarların tekeri düz bassız iyi olan kazansın.
T-rex ezber bozar bence, oyum ona .........
Kemalcan'ın Punisher ne durumda
Umarim bütün arabalar yanyana gelebilirde yalan olmaz deneme
ahh ah stage4 rexsi yaptıgımda bu konu olaydı iyiydi :D
200hp varmıydı senın stage4 rex dede ?
Listedeki her araç İzmir buluşmasına geliyormu??
Benim görüşüm saçma bi anket olmuş araç sahiplerinin hiçbirini tanımam. Fakat bu oylamada hızlı olan değil arkadaş çevresi çok olan kazanır.
kime oy verecegimi şaşırdım :) batman ve ekk24 arasında kaldım :)
Listedi çoğu araçta doktorun dokunuşları olduğu için açıkçası senin yorumunu merak ediyorum özgün abi:)
lıstede eksık var gürsel abının crx te cok hızlı :D
bir hondacı olarak yorumum, hepsi bizim evladımız ve anne babalar encok en ufakları nazlatır sever :) yani b series forever :D
ds3 batman konusundaki mesajları okudum, çok etkilendim. t-rex in hepimizi şaşırtmasını bekliyorum :D kavgasız kazasız yarışlar dilerim.
Bende batman typeR diyorum sonuçta bildiğimiz ve gözümüzle yakından takip ettiğimiz bir araç diğer araçlarda da emek var onlarıda batmanle yürürken görmek isteriz sonuçta lafla bu arabalar yürümüyor yanyana gelip videoda paylaşılırsa herşey daha net olur.Gerçek hızlı ozaman belli olur.