Arkadaşlar aldığım 2011 cupranın farları resmen gece göstermiyor. Dışardan temizlettim ama çok az fark etti. İçinin açılıp içerden temizlenmeli. Fuarın teki 1300tl o yüzden garantili yapacak birini arıyorum
Arkadaşlar aldığım 2011 cupranın farları resmen gece göstermiyor. Dışardan temizlettim ama çok az fark etti. İçinin açılıp içerden temizlenmeli. Fuarın teki 1300tl o yüzden garantili yapacak birini arıyorum
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
kasko yokmu![]()
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Kasko varda. Napayım aracı önden vurayımmı değişsin diye![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
anladın sen onu ama vurmana gerek yok beyan usulu oluyor muafıyet kapsamına bakıp tek tek yapabılırsın p.m den ulaş afişe olmayalım .
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Haahahaha anladım abicim.
Forumda ae86 cem abi var.Detailing bölümünde de çalışmaları var.Geçenlerde görüştügümüzde far temizligi de yaptıgını söylemişti.Bi görüşün istersenız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)