kızlar değildi yanlış hatırlamıyorsam üst düzey yöneticileri ile bir akşam yemeği organizasyonuydu :D
Printable View
Yılın en hızlı araba değiştireni. Fatih abi. :) Bu son olacak dediğinde pek ciddiye almıyoruz artık :)
hersene bu sene iyi olacak diyorum daha kötüye gidiyor hayatımın istisnasız hayatımın en kötü yılıydı 2014
Maddi ve manevi olarak 2014 hayatimda en guzel yil oldu. Umarim 2015 de bu artaral devam eder.
Techturkey +18 sövüşme konusundaki paylaşımlarıyla carisma nickli üye :D:D
Yılın projesi; 2014 Model Del Sol
Yılın en istenmeyen adamı; Okan Tüfek (Defalarca banlandı, yine geldi)
Yılın en saldırgan arabası; 106'lar
Yılın atarı; Cenk1 nickli üyenin M3TT nickli üyeye drag'ta meydan okuması.
Yılın atarlı arabası; White Type R @cakaragol nickli üye
Yılın en süpriz ve gizemli arabası; Batman Type R
Yılın kapışması (olması bekleniyor); İzmir'de ki en hızlı Hondaların roll yapması
Olaysız roll konusu olmayan SS F7R ve Orçun abinin Mustang.
Her alanda sınırlarını zorlayan Eray başkanın KTL M3 Non-vanos Turbosu :)
Ve tabii ki Hakan abinin(hakotech) araç değişimi :)
Yılın kayıbı MUŞTU abi nerdeki ne_?
BEnde yeri büyük İskenderuna giderkene aramıştı hiç tanımadan öğüt vermişt. :D
askere giderkene
valla onu bunu bilmem, ama sonunda ozgune emrivaki yapip vbulletin 4'e gecirdim ya ona seviniyorum cok. eskisi gece gece iki haftada bir ugrasmaktan bikmistim.
Bu sefer de dragonseo mahvetti ortailigi, avatarlar birbirine girdi, sanirim 4 seneye duzeltiriz:)
Yılın(bence son yılların) projesi-restorasyonu : e34 m5 By_harun
2014de en çok kilo veren üye Chn52.5
Bu yılın en cok meteoroloji tahmını yapan meteoroloji uzmanı GSİ CLUB :)
2014 benım için maddi yonden iyi geçse de, manevi ve ruhen berbat geçti. 1 sene de 10 yaş çöktüğümü hissediyorum. İşlerin yogunlugu yuzunden tum sene 1 gece bıle gece uykusu uyumadım. Evlenmeyi planladığım kız arkadaşımdan ayrıldım. Bu senenın bı ıyı yanı senennı sonlarına doğru, 0 araba sahibi olmamdır herhal de 2015 ten tek bekledığım sağlık olsun gerisi hiç önemli değil
istanbulgrid geldi başımıza