Memlekette yapili bir cth yokmu yahu
Printable View
Memlekette yapili bir cth yokmu yahu
Yapili cooper s veya 208 gti varsa deneme yapabiliriz arkadaslar
güncel diyelim
polo gti
ibiza cupra
fabia rs
cooper s
gp
207 rc
typer
golf gti
golf r
200-280 hp
arası dengi makinalar deneme isterse
bize ulaşsın lütfen
amaç kıyas.. geçmek geçilmek değil
yusuf abi tdi olurmu bol dumanlı :)
buraya gelirsen deneyelim Yusuf abi stage 2 cth la :)
208 gti
207 rc
Cooper s
Gp
Bmw 3.20 3.30 3.25 m3 vs
Veya muadil araclar icin.guncel
Yokmu denemelik hizli TSI ?
olm 1.4 ile sana ne bilenecem. :D
Şaka bir yana Orçun un araba it gibi hızlı öyle cam tavan yok falanlık değil yani hızlı olma sebebi. Kondisyonu falan çok yerinde fabrikasyon gibi hala her yeri. Stage 1 yazılımlı herhangi bir 1.4 tsi ın gelmesi pek mümkün değil. Ama stage 2 düzgün yazılmış 1.4tsi saplar sana Orçun ayık ol :D
Orçuna diyorum intercooler diye ama dinlemiyor. Benim değerleri görse zaten yeter. RS Tuner yazılımla sadece güvenli günlük gezersin. Dahası için adres belli.
Onu her gün söylüyorum ben ama zaten kış ve çok sakin olduğu için idare ediyor şimdilik yaz olmadan yapacak eğer satmazsa. Senin coolerın hem elm le hem rstunerla iat sini falan gösterdik kendi iat sini gösterdik herşeyi logladık ettik biliyor artık rs in ne olduğunu teorikte :) Dahasını pek istemiyor bence yeterince safe ve hızlı olduğu için aracı. Orçun stok veya stoğa yakıncı daha çok.
Orçun bir deneme yapalım bir gece
Gorelim su megane RS leri artik :)
Hala çıkmadımı ya denemeye burdan hiçbişey Yusuf bey cumartesi yağmur gözüküyo yağmazsa çıkalım yalnız 235 e kadar dayanıyo kalbim gerisini kurtarmaz :)
cıkmayin abilerim bu havalarda ... sakat yollar gece leri ozellıkle gizli buzlanma vs de oluyor .. Mazallah... 1 hafta 2 hafta sonra bakın keyfinize..