audi de euro kurunu sedan için 2,89 hatcback için 2,69 yaptı. araç bulabilirseniz golften focustan daha güzel fiyat veriyorlar a3 için.
Printable View
audi de euro kurunu sedan için 2,89 hatcback için 2,69 yaptı. araç bulabilirseniz golften focustan daha güzel fiyat veriyorlar a3 için.
en ucuz hangi audi fiyat veriyor?
ankara doguşta aralık ayında gelecek partide araçlar tükenmek üzere diğer bayileri soruşturun. ben düğün arifesinde olmasam kendi aracımın üzerine 10-15 koyar stronic tdi a3'e geçerdim.
O değil de, Aralık ayında fiyatlarla alakalı öngörünüz nedir? BMW, Audi ve VW için diyorum. Hem senenin tam da sonu hem de euro düşüşte... 3 TL'nin altına düştü düşecek.
ben eylul ayinda 116d 109 dan almistim sanruff lu bi tik asagi cekilirse mantikli bi fiyat olabilir , 100 ün altina iner mi bilemiyorum
tesekkurler , valla suanlik cok memnunum ozellikle yakit tüketiminden.Otomobil alma gibi bir niyetiniz varsa Audi de düsünebilinir fakat ben uzun sure vag grubu arac kullandigimdan biraz farklilik olsun diye hic audi ye bakmadim.O sinifta arac düsünüyorsaniz volvo v40 , a3 , 1 serisi düsünebilirsiniz.Mutlaka test sürüsüne cikin hepsini test edin.Icinize hangisi siniyorsa onu alin.
Bu aralar bazı markaların indiriminden yararlanmak lazım gizli indirimlerde oluyor haberimiz olmadan
3'ün altına düşerse euro. bmw'de 2.99'dan 2.89 a çeker sabitleme kurunu.
onun dışında kullandıgım markadan yola çıkarak yazim 3-5 bin tl çizik atmışlar şuan liste fiyatı üstünden kampanya altında. ama liste fiyatlarına aldanmayın gidin konuşun pazarlık yapın güzellik yapıyorlar fiyatlarında :).
linki unutmuşum :D
http://www.kia.com.tr/satis-merkezi/fiyat-listesi
218i coupe m paket aldı bir arkadaşım, standart donanım
91 doğumlu üzerine 2. araç 4600 kasko çıktı, kasko ve 3 yıl bakım paketi hediye etmişler, cam filmi boya koruma vs de hepsi hediye.. 133 bin tl ye aldı.
yaştan biraz kaydırmışlar kaskoya :) arkadasım 4.20d gc'ye yeni 4500'e yakına yaptırdı 4 yada 5. aracı kaskoyu belki 10 sene once 1 kere kullanmıştır.
sınıf arkadaşlarına göre yine bedava.
yanlışlıkla golfün fiyatına baksana bir. senin donanım ayarına yetiştirmek için highline golf 110 lara dayanıyor :D
BMW'de güzel kampanyalar var.
Sadece benzinli modeller için,
320ied M paket 40. yıl, harman kardon nbt vs. 165bin e aldık.
Hediyesi: 2 yıl kasko, 3 yıl bakım, 60bin km ye kadar.
Bence çok güzel bir kampanya.