yenı ı20 1.2style 40 bın tl
Printable View
Leon varmı arkadaşlar dizel led+dsg+ sunroof bulabilecegimiz bayii falan ? @carolita 1907
Açıkçası 37 bin tl bi kısmı taksitle olacağından tahmini 40-42 civarı gelecektir emin değilim.Ancak diğerlerinde başlangıç 42 civarı o yüzden corsa daha uygun geldi. Donanım olarak fena değil gibi ancak diğerlerini bilmiyorum. Dediğim gibi fiyat için corsaya yöneldik ancak daha mantıklı ve fiyat farkına değer dediğiniz araçları söylerseniz çok iyi olur.
üstte yazmışlar i20 vs falan diye sınıfındaki diger rakipler mesela
buarada yazmayı unutmuşum
Skoda Octavia VRS 2.0 tdi Dsg 184 hp a
yanan cinsten bir araba param olsa dakka düşünmem içi dışı falan enfes. esenyurt doğuşta 130 dan ayak üstü 120bin TLye bıraktılar 1-mavi 1-siyah, sunroofluda 125li bişeydi 1-beyaz ve 1-siyahtı galiba olanlar
astra baktık 47lira fiyat verdiler ama araç yok diyorlar.
cevizlibağdaki opel söyledi bunu.
Skoda araç bulamayanlara yardımcı olurum.
Skoda'da Orhan'a sormadan almayın ;)
Hele parasını peşin alıp'ta size araba bulurum diyen satıcılara da güvenmeyin..
bu hafta başında 33,700 TL ye baz oğlu baz Ibiza Reference alındı.
Seat Altur'da teşhirde kırmızı LEON FR 1.4 140 BG Panaromik sunroof, Led paket ve 17 alüm.jant var.
60.500 TL + TRAFİK SİG.
Sanırım bu konuyu canlandırmanın vakti geldi, hazır Aralık 2015 yaklaşırken benim gibi sıfır araç düşünenler mevcuttur. Hangi bayiden ne fiyat aldığımızı yazarsak faydalı olabilir diye düşüyorum.
Yaklaşık 1,5 aydır i10 arayışındayım. Bazısını kaçırdık, bazısının fiyatı bize uymadı derken Kasımın son haftasına kadar gelmişken artık sıfır alsak mı diye düşünüyoruz. i10 1.2 Elite Paket Kırmızı renk almayı düşünüyoruz. Kararımız kesin, başka marka-modelle ilgilenmemekteyim şu anda.
Bugün Maslak Hyundai 43.500 Beyaz renk için fiyat verdi, Metalik Kırmızı için 600 TL farkla düz 44.000'e bırakırız dediler. Şu anlık pahalı geldi, eğer 43.000e kırmızı rengini verseydi alacaktım. Daha 1,5 hafta önce telefonda 48.000'den kapı açıyorlardı, Aralık gibi istediğim fiyata ineceklerini düşüyorum açıkçası. Bu stoklar o fiyatlarla erimez bence.
Aramızda Hyundai İstanbul bayilerinde çalışan varsa ona gidelim, maksat primi tanıdık yesin. :)
Arkadaş beni hala admin yapmadılar ya alacakları olsun bunların:)
Nerde ultra prömiyeri konu ben açmışım
sıfır passat almayı düşünüyoruz yada superb .passat için 1.4 tsi trendline + cam tavan ve giriş paketli superb bu konuda yardımcı olabilicek var mı fiyat konusunda ?
Doğuş oto şaşmaz 1.4 150 dsg cam tavan bilmemne özellikli cartlı curtlu 94 lira. Boşu liste fiyatı 93 lira. Üç gün önceydi bu, sattılar mı bilemiyorum.
audi a3'de çok ciddi indirim var.114 liste fiyatı olanı 99'a falan bırakıyorlar
Audi-Bmw-Mercedes üçlüsünde ki indirim durumları nasıldır, bilen var mı?