açtırmak değilde iptal etmek tam ızdırap 80 defa arıyorlar lanet olasıcalar
Printable View
açtırmak değilde iptal etmek tam ızdırap 80 defa arıyorlar lanet olasıcalar
Hiçbirini bağlatmamak gerekli aslında...
Dsmart sakin almayin bir kere bulastim kurtulamiyorum. Kurtulamassin!
Alma sebebim sampiyonlar ligi maclariydo oda gitti.
D-smartı kapattırdım ilk alırken cihaz size kalıyor dediler. bende o rahatlıkla cihazı kaldırdım koydum kenara sonrasında 350 TL cihaz parası çıkardılar faturayı iptal ettirene kadar canım çıktı ama sonunda ettirdim. sonrasında digiturke üye oldum, hem yayından hem saçma sapan faturalandırmalarından isyan ettim sırf salon kanallarında güzel filmler oluyor diye salon üyeliğini açtırdım ondada doğru düzgün yeni film gelmemeye başladı ama şu taahhüt bitsin tivibuyu bende düşünücem
TTnet'in eski internet+tivibu+telefon 3'lü fırsat kampanyasından ücretsiz kullanmıştım 2 sene sadece internet parasına. Çok da işim olmaz televizyonla, bana yetiyordu. Ama bi TV değil. Eğer uydudaki her kanalı isterim, takılma, donma, bağlantı sorunu asla kabul etmem, TV benim en büyük zevkim diyorsanız biraz yetersiz kalabilir. Tabi geliştirmedilerse son bir senede...
Not: Hiç digitürk, d-smart vs aboneliğim olmadı. Olmasını da istemem. Daha abone olmadan sms'lerinden, aramalarından kurtulamıyorum. Bir de elimizi versek kolumuzu da kaparlar. Onlardansa Tivibu'yu tercih ederim.
Kıyaslamayı uydu ile yaptım.
sitede ortak kullandığımız ttnet fiber internet var. sık sık dns bağlantısı hatası alıyorum. bireysel abonelik yapmak istiyorum ama fiber internette böyle bir sorun olduğunu düşündüğüm için tereddütlüyüm
4 senedir digiturk kullaniyorum . Belgesel ve muzik paketleri ile 22 tl oduyorum . Gecen hafta ilk kez paket eklemek icin , kampanya bilgilendirmesi icin degilde guncelleme icin arayip randevu verdiler sasirdim :D . Guncelleme sonrasinda internet kablosunu cihaza taktilar tv su anda smart tv oldu . Diledigin zaman , youtube , face , twitter , inanilmaz kalitede turkce dublajli sinema filmleri her kategoride eklendi . 22 TL civarina daha iyi hizmet alabilecegimi dusunmuyorum .
Not : 20mb 150 akk Turkcell Superonline Fiber kullaniyorum
İnternette problem olmadığı sürece tivibu canavar gibi çalışır, donma kasma vs olmaz.Son 1.5 senedir kullanıyorum ttnetten ne kadar nefret ediyorsam tivibudan bir o kadar memnunum.
İnternet kampanyasından dolayı bedava olarak izlemeye başlamıştım 1.5 sene önce.
Şimdi kampanya bitti sadece belgesel kanalları için tutuyorum. Arada kimi programların, dizilerin tekrarları için iyi oluyor.
Normalde uydu kullanıyorum ulusal kanallar için.
2 sene önce ne kadar kötüyse tivibu şu an bi o kadar iyi. Menüleri hızlandı baya ama digitürk kadar stabil değil. Nadir de olsa menü kitlenebiliyor vs. Yayın kesilme problemi yok. Evet belki devamlı internete ihtiyaç duyuyor ama kotadan yemiyor.
Ulusal kanal için almaya değmez bana göre. Çoğu içerik ücretli. Tüm paketleri alıncada digitürk fiyatını geçiyordur. O zaman digitürk tercih edilir bana göre.