Unutmadan bu kazayı 30-40la 2ci vitesde yaptığını iddia ediyor
Printable View
Unutmadan bu kazayı 30-40la 2ci vitesde yaptığını iddia ediyor
30-40 ile carpan arac bu hale mi gelir ya, terbiyesiz herif...
Masrafı üstlense dahi şahsen ben kabul etmezdim.. Bi kansız yüzünden neden kazalı,değişenli arabaya bineyim ki.
Bu işin etik açıdanda, insani açıdanda aracı şahsın bu şekilde satın almasıdır.. Ki Sertaç arkadasımız yükselcek olan kasko değerini bile kabul ediyoruz diyor.. Bence pisliğe pislik yapın iyi niyetten anlamıyor..
Sertaç bencede kesinlikle kabul etmeyin. Eger araç sizde kalıcaksa araç hasar aldığı için değer düşmesi davası gibi bir dava olayı vardı bir araştırın... Kasko konusunda yapıcak birşey kalmıyor... (En kötü ihitmal için söylüyorum umarım olay buralara kadar gelmez)
sertaç baktınız kabul ettiremiosunuz verin odunu. Bayılana kadar dövün, su döküp uyandırın sonra bi posta daha dövün.
Abi iyi güzel dövün diyosunuz da sonra bu ibne mahkemeye gitcek bu sefer Sertaç haksız duruma düşücek o mahkemede ceza alıcak.
Dövmek güzel ama çözüm olmıcak bu durumda.
Temiz dövülürse birşey kanıtlayamaz. Dayak illa bir yerleri kıracak diye birşey yok, bir adamı sabaha kadar tokatlarsanız hayatının geri kalanını bir ezik olarak geçirebilir, tokatın hızına baglı olarak kızarıklıklar bir kaç saat sonra geçebilir. Tabi o hızı iyi şekilde sabit tutmak, sinirlenmemek gerek. Hastaneye gelenler oluyordu bazen, polisten bir araba dayak yediğini iddia ediyor ama, adamda en ufak bir çürük dahi yok, kıyafetlerine felan bakıyoruz paramparca yada toz pas içinde belliki yerde sürünmüş fakat vücutta sıfır iz.. ama adamlar ağrıdan sızıdan nefes alamıyorlardı :)
nerede kaldı sosyal mesaj timi :) herkes asın kesin vurun kırın demiş.
Konu şimdilik çözüldü alıcı taraf kaskodan yapıldıktan sonra almayı bizimi istediğimiz rakamla almayı kabul etti
Tabii bu olayın çözülmesinde özellikle tanıdıklar, sigorta ve servis epey yardımcı oldu
Benmi yanlış anladım yoksa adam gerçekten gitti arabayı vurdu ve sonrasında aynı adam,ee şimdi bu kazalı oldu bana daha ucuza sat mı diyor?
Tam öyle olmasada şöyle izah ediyim
Araç kaza yaptıkdan sonra motor arıza lambası yanıyo şurasında burasında ezik var deniliyor ve fiyat düşürülmeye çalışılıyordu
Madem motor arıza lambası yanıyo bi tarafında hasar veya ezik var almayacağın arabayla neden test sürüşüne çıkıyorsun değil mi...
Yada motor arıza lambası yanan arabayla niye gazlıyorsun (aslında problem yok değişmesi gereken sensör yüzünden) ama bunun koz olarak kullanılması...
Kardeşim peki aracı yaptırdiotan sonra alacaginin bir garantisi varmi? Ben vazgectim derse nolcak
hasarsızlıgın varsa olan ona olucak ben arac sahibi olsam onuda kabullenmem aynen alsın ne *** yiyorsa yesin o sekilde
Balataların azalmış veya bitmeye yakın olması durma mesafesini etkilemezki balata bitmiş demek papucu tükenmiş demiri ortaya çıkmış demektir ancak bu şartlarda tutmaz fren zaten bu koşullardada demir demire sürter fena ses yapar
Soyle bisey yapilabilir, basima geldi, adam aksam aradi, araci almaya geliyo, sabah bi baktim camurlugu yamultup kacmis biri... Sabah geldi, yapacak bisey yok, dedim istersen yaptirayim vereyim, arac kaskolu ne de olsa... Adam yok dedi sen bana evraklari gonder ben kendi servisimde istedigim gibi yaptiririm... Satisi verdim, adam o sekilde aldi araci gitti, kaskoyu hasar giderildikten sonra iptal ettirdim... Siz de oyle bisey yapabilirsiniz olmadi...
uğraşma al karşına önce atletsiz gömlek katına ve kot pantolon katına bırak boxer de giydirme sonra iyicene hortumla sula ama bahçe hortumu olması azcık büyük bir hortum olsun. sonra eline yaş bir meşe odunu al hafif uzun olsun sonrada Allah ne verdiyse yermisin yemezmisin.
ben aracımı satarken hep test sürüşü için istediler hiçbirine vermedim sebep olarakta ya vurursan o zaman ne olacak durumunu gösterdim. 5 bin km di aracımı test etmek istiyor ilerizekalı alıcı. sanki benim altımdayken azda olsa farketmiyor aracın sıfır olduğunu
sonuç ne oldu acaba?
6-7bin tahmin edilen hasar aracın detaylı incelemesinden sonra direksiyon kutusu ve gibi parçalarında eklenmesiyle 22bin liraya çıktı 19 aralıkdan beri sigorta-eksper pert etme konusunda kararsız kaldı
Bakalım bu hafta içinde netleşcek durum
Servisin söylediğine göre aracının tamirden çıkması bile parça yokluğundan 1.5 ay tahmin ediliyor
Yav gidin sıkın belasını aratın babasını dıdısını getırın parayı dıyın ne ugrasıyosunuz
Ayağına beton bağlayıp denize atın ne uğraşıyorsunuz oldu olacak. Kurtlar vadisiymiş de haberimiz yokmuş.
Kazayı yapan önceden 1-2 kaç ufak ticaretimiz olmuş birisi ama insanların gerçek yüzü böyle olaylarda çıkıyormuş işte...
Yoksa benzetmek kolay sonrasında hiç bişeye benzemezdi :)
Abi 2.0 tfsi olunca süspansiyon porya vs yok ellerinde...
Servis bile isyanda ilk defa böyle bişeyle karşılaşmışlar
Misal ben jantları parça kodlu özel boya rengiyle almıştım zamanında onların tarih bile yok hatta üretim bile olabilir...
Abi iyilik yapıp denize atıyorum artık cidden uğraşcak değilim 2-3 bin lira için hatta araba bile önemli değil sinir stresi epey yetti servis-sigorta-alacak kişi vs
Sen en guzeli kazasiz fiyattan satisi vercektin herife, sonra ne halt yiyorsa yiyecekti... Iyi be sen hem arabayi perte cikar hem de gak guk et...
Direksiyon kutusunda hasar varmı yok şundan soruyorum babamın e90 bmw siyle kaza yaptığımızda hasar olmasa bile genel ge varmış önden hasarlı her bmw nin direksiyon kutusu değişmek zorunda diye böyle bir şey varsa eğer boşuna beklemek zorunda kalmayabilirsiniz
Noterde imzasini atmada vr haliyle parasini almadan ne kimseye araba veririm nede kullanirim.
Hele arabama binecek gazlayacak makas flan atacak :)
Sertaç fiyat konuştun mu teste çıkmadan önce? Konuştuysan konuştuğun rakamı al satışı ver nehali varsa görsün sen ne uğraşacan
Değişmesi gereken parçalar ama sigorta hala pert etmekde kararsız
İşin komik yanı tampon jant vs birçok modifiye parça kaskoya işli olduğu halde standart takmayı düşünüyorlar
Heralde iş mahkemeye taşıncak...
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...e3ece694db56fa
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...5b&oe=5566220D
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...e5a313f9ad3477
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...055add7874ee3e
Bu arada aman seat aygüv ün kapısından bile geçmeyin arabanın üzerindeki parçaların ekspertizini bile yapamıyor + para kazanma uğruna değişmesi gereken parçaları değiştirmek yerine tamir etmeyi tercih ediyor
Herşeyi geçtim benden habersiz aracın bilgilerini paylaşıyor yakın zamanda onlarıda seat ispanya ve doğuş otoya şikayet etmeyi düşünüyorum
geçmiş olsun umarım kısa zamanda istediğin gibi sonuçlanır çok kötü bi durum
Kaskoya ekstra aksesuar olarak islenmis ise, hic bi sekilde standart parca olarak degerlendirilemez , oyle bi dunya yok. Cunku ekstra aksesuar olarak eklettigin her parca icin ekstradan prim oduyosun. Ekstradan prim odeyipte standarta gore odeme olmaz.
Yalniz su var , policenizde siz ekli olarak biliyosunuz ama gercekten ekli mi ? Cunku acente ekledigi soyleyipte , eklememis olabilir. Policenizi ayrintili inceleyin , eger ekstra aksesuarlariniz belirtilmisse direkt olarak ilgili eksperin ofisini arayin ve policenin ilgili kismi ile alakali uyarin. Belki eksper de gorememis olabilir.
Önümüzdeki hafta kaza olalı tam 2 ay olacak ama gram ilerleme yok...
İstanbuldaki aygüv yetkili servisden Ankara aydoğanlara çektirdim
Ama eksper kendi kafasına göre 10binlik hasarı yapın sonra çıkarsa isterse 30a kadar yapmaya devam ederiz kafasında...
Bakalım şimdi aydoğanlar aracın hakkıyla yapılabilcek tam fiyatını bekliyorum
1-2 hafta içinde paramı almaz isem arabayı bi caddeye çekip üstüne pankart açmayı düşünüyorum şuan ki durumda araba ve parası çok önemli değil 2 aydır uğraştığım ve yıprattığım sinirime karşılık
Uzun inatlaşmalar sonrası sigorta 2 hafta önce yine pert etme kararı aldı ancak öyle bi değer biçtilerki aracın şuanki haliyle satsam aynı paraya denk gelir
Eksper firmasına önceden gidip aracın bu fiyatta olmadığını göstermiştim onlarda yazı yazdı ancak 2 haftadır anadolu sigortadan hiç bi haber yok
Bundan sonra aman diyim ANADOLU SİGORTA ya kürdan bile sigortalatanı sevsinler
Artık DOLANDIRICIıkda sınır tanımadıkları gibi yüzsüzlür telefon açmak yerine twitterdan mesaj atıyolar
Bölge müdürlüğüne gidiyorum karşıma çıkacak adam yok
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...f12e26ad0a8b86
https://scontent-lhr.xx.fbcdn.net/hp...76&oe=55A2B5BB
bütün konuyu okudum ve sabrınızdan dolayı gerçekten sizi takdir ettim.
çok zor durumlarla karşı karşıya kalmışsınız.
Allah yardımcınız olsun.