Ben de 1.2 tsi ibiza var performansından ve yakıtından gayet memnunum. Düşünebilirsiniz
Printable View
Ben de 1.2 tsi ibiza var performansından ve yakıtından gayet memnunum. Düşünebilirsiniz
bende i20 1.2 elite + camtavan 45.400 öneririm ama suanda hiç bir bayide yok yılbasından sonra gelcek yenileri.
çok çok dolu bir araba tavsiye ederim
2014 sıfır km Vw Jetta 1.2 Tsi+Dsg var elimde düşünürseniz görüşebiliriz
1.2 TSI Seat ibiza bence
50 ye polo almaktansa yerinizde olsam leon tercih ederdim :) hayırlı olsun şimdiden
Tesekkurler arkadaslar tavsiyeleriniz icin
Ibiza, Polo sinifindan daha kucuk araba dusunmuyorum, sonucta uzun yolda da kullanilacak. Bu arada 1.2 motor turbo olmasini tercih ederim, uzunda cok yorar yoksa insani :D
1.2 TSI Ibiza, Polo, Golf, Leon, hatta Beetle hepsi guzel alternatifler.
Genellikle bayan kullanacagi icin Jetta biraz buyuk kacabilir.
56 liraya çıkabiliryosanız leon alın gitsin.
Micra aldık, şehir içi için kullanımı çok güzel bir araba tavsiye ederim. 1.2 motor tam otomatik ve 2005 model olmasına rağmen yakıtıda can yakıcı değil. Sıfır fiyatlarıda 41bin liralardan başlıyor. Anne için çok basit ve ideal bir araç.
ben olsam kesinlikle lansman rengi bi i20 alırım :)
daha oturaklı olsun derseniz de leon.
Micra çok ufak bence, aynı paraya İbiza var.
Polo ise 20 hp daha güçsüz galiba, donanım da daha fakir olabilir.
Kore arabasına o kadar para vermek istemem.
Ibıza güzel seçim bence......
sıfırı var mı, varsa fiyatı nedir bilemiyorum ama jetta 1.2tsi'lar da incelenebilir ...
Üstte yazmış olduğunuz seçenekler arasında 1.2 edc renault tercihim olurdu heralde.
Sanırım o fiyata 1.2 turbo yeni juke de var. Oldukça güzelleştirmişler ve yerden ciddi yüksek bir araç
Face'te 1.2 cliolar için 10lt üstü ortalamalardan bahsedenler var. Şaşırılmayacak gibi değil.
Fiesta 1.0 ecoboost 105ps powershift te seçenekler arasına girebilir ama fiyatı maalesef diğerlerinden pahalı
Hanıma 2014 şubatta micra 1.2 cvt match aldım, çok çok memnunum arabadan. Yakıt tüketimi sürekli sabah akşam trafiginde kalmasına ragmen 7.4 litre.. İçi oldukça ferah, malzeme kalitesi orta düzeyde.. cvt çok rahat ve başarılı bi şanzıman. Ben kampanyadan 39 liraya almıştım şimdi ne alemde bilmiyorum.