Bu arada aracin k24 dimi zevkli olsun ;))
Printable View
Bu arada aracin k24 dimi zevkli olsun ;))
Yoo k20 de gecmedim ama en hizli olsun sorunsuz olsun ayari tam olsun varmi tanidigin deneyelim
feh + dereceli + hafif volanlı + 4.77'li + yazılımlı s2000 le düşünürseniz cevap yazarsınız :)
Tesekkur ederim Kaan abi senin guzelligin o :) abi sen eski hizlilardansin sen benden daha iyi rakip bulursun :D
Olur tabiki hondayla denemicezde kimle denicez :) yer mekan pm atiyorum :icon_tup:
Tm dir Mesut abi ins debriyajin saglam kalir hemde aracin gecenkinden nasil farketmis onu gormus oluruz mekani biliyosun zaten :)
Tufan abi cikiyor cikiyorda bi sana arac bulamadik :D biz her daim deneriz abicim :icon_tup:
Yasin ne zaman denemek istiyorsun, birde sökükmü denicen
Yok hic bir m3 le denemedim
Alp2 ile deneyin zevkkli oluyor baya :)
seni geçecem oğlum asdfghjkkl özgün
Bu fastest ya da king herneyse hangi tsi oluyo simdi :)
Bnm aracim 1.4 tsi polo deneme yeri pm atilirsa ve tel yollanirsa gelmek isterim
AmmaR :))
http://i.hizliresim.com/ZAD6bo.jpg
R53 var isterseniz.hiçbişeysiz :D +120 kilolu
hop hızlı gençlik :)
cumartesi gece sakat söyliyim
Hizli birde rc miz var kanatli speclerden oda bizimle olucak denemeye araba ariyor hizli arac varsa bekliyor :D
Abiler kardesler yarin baya araba gelicek tahminimce benim kontejyanim doldu he tabi gelmeyen olur isi cikan olur zaten sabaha kadar basarim ben bi bulursam kim isterse basariz :D deneme yapmak isteyen 3 tane ep3 daha varspeclerini sahipleri yazar.
Son gunceller :D
Abiler kardesler yarin baya araba gelicek tahminimce benim kontejyanim doldu he tabi gelmeyen olur isi cikan olur zaten sabaha kadar basarim ben bi bosluk bulursam kim isterse basariz :D deneme yapmak isteyen 3 tane ep3 daha varspeclerini sahipleri yazar.
Son gunceller :D
AtaR başarılı :)
ahh ah en sevdigimden , ne güzel bi konu yüncay aslan bitirdin beni :D
Bir stok typerda bizde var deneme pm alabilir miyim birde araçlar sökük mü?
Onurcan stok typer feh mi sadece kpro varmi
Skn feh kpro Ben denerim onla onurcan yasinin su an 4-5 araba var deneyecegii