Ulan bunu kimse görmedi mi? :D :D :D
ef186 yapmış yapıcağını :D
Printable View
bence hiç bi sıkıntı olmaz her istenilen yerede yazmışımdır yıllarca
bu durum şase numarasını vermek istmeyen satıcıya benziyo zaten camda yazıyo :)
Forumlardan davalık olan bi sürü insan var. Dolayısıyla forum sahipleri de nasibini alıyor bundan. Bence tc olması bu yüzden.
Cözdüm zaten sagolun arkadaslar :)
Açıkçası Resmi bir banka işlemi yada devlet dairesi olmadığı sürece asla TC nomu yazmıyorum evet kurumlar çok sağlam olabilir. ama içindeki insanlar beni ürkütüyor. adama bakıyorsun nedir kimdir belli değil 10 TL lik kargoyu getirmiş TC no yazacaksın diyor benimde Sen kimsin diye sorasım geliyor :)
evet duruma göre çok güzel bir uygulama ama Dolandırıcılığın bu kadar yaygın ve hiç bir koruması olmadığı bir ülkede ciddi risk... adam sizin adınıza her haltı yiyip sokakta geziyor. siz mahkeme mahkeme dolaşıp yetmezmiş gibi üstüne para harcayıp kendinizi temizlemeye çalışırken DÖVLET baba bunlar yetmezmiş gibi sizi suçlu buluyor.
oldum olası desteklediğim bir uygulama..
Hatta TC kimlik + Cep Telefonu SMS doğrulama olmalı bence. Vermek istemeyen, güvenmeyen girmeyiversin..
Çok önemsiz birşey. Her yere verebilirsiniz birşey olmaz. Zaten önemli olsa değiştirme hakkı olurdu.
Aynen, tc ile 7 ceddinin seceresini döküyorlar...
bence tc kimlik no işinin suyu çıktı, kargo teslim alıyorsunuz, adam tc kimlik no istiyor