User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
81 sonuçtan 77 ile 81 arası

Konu: 38 rs 116 kayseri

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya sadece şunları yazmak istedim belki yanılma payım vardır .

Zamanında 106 gti sahibiydim 2001 kül grisi . Arabanın değişen parçaları da vardı boyasıda mevcuttu hepsini söyledim. Kapı içi motor içi her yerinin fotoğraflarını çekip yolladığım halde adam sivas'a gelince dötü başı ayrı oynamaya başladı.

Fiyatlar kırılmaya mezarcılığa başlandığı andan itibaren yolu verdim gittiler . Diyeceğim o ki bekli yanlış düşünüyorumdur MEZARCI çok ucuza kapatıp kar etmek isteyen .
    Konuyu hatırlıyorum, sen neyi var neyi yok söylemiştin hatta ispatlamıştın da, bu olayda sanki bir taraf net olmamış gibi geldi bana.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İnsan sattığı arabanın boyasını değişenini bilmez mi ya hadi alırken çok sevdiğin x abinden ya da y ustandan aldın diyelim, aldıktan sonra insan merak eder baktırır arabanın sağına soluna ya. Bana çok saçma geliyor bu durum.

Bu arada ben de 6 sene yaşadım Kayseri'de. Gerçekten şehir olarak nefret ettim. Bu arada hem canını verecek Kayserili dostlarım oldu hem canını alacak Kayserili insanlar tanıdım ama genelleme yapmak ayıp olur.

Sonuç olarak arabayı satan arkadaşın aracını bilmemesi ve Kayserililer hakkında genelleme yapılması gerçekten çok saçma

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her iki tarafta haklı olabilir . Benim sadece düşüncem madem patlak RS'e binmem diyebiliyorsun ki gözünde patlak bir RS olmuş gidip baktığın araba , daha düşük rakamlar bile teklif etmemen lazım edersen ''patlağa binmem'' düşüncesi hoş olmaz .
    imzasız..

onurmusti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her iki tarafta haklı olabilir . Benim sadece düşüncem madem patlak RS'e binmem diyebiliyorsun ki gözünde patlak bir RS olmuş gidip baktığın araba , daha düşük rakamlar bile teklif etmemen lazım edersen ''patlağa binmem'' düşüncesi hoş olmaz .
    Teklif verilmedi zaten bilginiz olsun. Teklif verdi diyen yine yalan söylemiştir.

osmankara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortada bir yalan var ben araca hic fiyat teklıf etmedim sordum boyle bı arac var almalımıyım dıye oyleyse alma 13 lıra ver dediler msj ile bende o msjı gosterdım senın arakdasların bıle sana boyle dıyor ben almam kardes keske dogru konussaydın dedım olay bu yani fiyat teklıf etmedım arkadasların ora burası ayrı oynuyor suan
    //M POWER

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler