çekememezliği bıraksınlar. nissandan onlara cvp tokat gibi gelir ztn. sanmıyorum bu adamların rakiplerinin yapacağı atakları, satış pazarını etkileme düşüncesini hesaplamıcaklarını.
Printable View
çekememezliği bıraksınlar. nissandan onlara cvp tokat gibi gelir ztn. sanmıyorum bu adamların rakiplerinin yapacağı atakları, satış pazarını etkileme düşüncesini hesaplamıcaklarını.
ya herkes v-spec cıkınca testlerı cıkınca susacak ztn :D
Bence karizmayı kurtarma pesinde Porsche:D Nissan'ında cevapsız kalacagını zannetmiyorum..GTR>997:)
ya benimki fanatiklik değil hatta GTR ın yaptığı işleri görünce çok şaşırdım ve taktir ettim ama turboyu geçsede efenin dediği gibi GT2 yi geçmeside hayal gibi geliyor sonuçta GT2 ile scuderia ile aynı segment nissan şuana kadar normal bir F430 ile karşılaştırılmadı herhangi bir testte yada ben görmedim
v spec in ring time
vspec ring time 20832 m 7:25 Nissan GT-R V-Spec 550 hp/1590 kg AWD Toshio Suzuki 7 May 2008 Autoblog.com 2008-04-08 ne biliyim gerçekten bir şey var gibi.
benimki de fanatiklik degil bir suru test var nurburgring haricinde bi yerde koymustum alt alta zaten arastirirsanizda nette kanit var porsche anlamakta gucluk cekiyor olabilir :D yukaridaki aciklama icinde test sonucunu verdim dergi editoru 7:50 donuyor porsche 7:54? ve ilk turda en iyi sureyi cikarmislar toplamda da 100km yapmislar gt-r ile pist ztn 18 mi 20km fln 5 tur sadece ve hic kullanmadiklari bir arac.
sonuç bekliyip görücez iki süper marka sonucunda
bir sürü test var onun harici izlediğim bir sürü video var LP640'ı bile geçiyor GTR
bakım millet sirkelenin bir porşeeeee yide geçtim bemeeweeyideee , nissssaaaaanıda ...
Bu firmalar ciddi firmalar ve adamlar yapmadan yaptım demezler ...
Nissanda öyle bir firma....
Porşeee almış Gtr ı ciddiye almış gerçekten demişki adamlar yapmışlar hızlıymış gerçekmi ???
bakmışlar ...
Bunda garip bişey yok sonuçta almanlar la japonlar yani bu firmalar bukadar tartışmıyordur eminim ....
Ben halen inandığımı sölüyorum ve diyorumki eşt bakmıyor olabilirim ...
Gtr sevmiyomuyum seviyorum Turbo sevmiyomuyum sevmemmi ama adamlar Satın almış amerikadan Getirip almanyada Denemişler .....
Neden böle bi konuya inandım derseniz
Daha önce butür olaylar birçok marka ve modelde yaşandı ...
Adamların gönderdiği arabalar bildiğimiz yol araçları alt yapılarına bakıldığında bir bakıyorsunuz böle bir seri üretim araç yok ...
Modifiye edilince hangisi yavaş hangisi hızlı bilemem ama üretim bandından çıkan bir GTR denenmemiş bende bu Ciddi Satın alma ve denemeden sonra bu kanaatteyim ...
CAR dergisi, Nisan 2008 sayısı.
İngiltere'ye ilk giriş yapan beyaz GTR vs 911 Turbo vs BMW M3 vs Audi R8.
Rockingham Pisti Tur zamanları;
GTR; 82.2
911; 83.2
Hepsini de aynı kişi kullanıyor, GTR yi ise ilk defa kullanıyor bu arada. Ölçümler Datron GPS zamanlama cihazı ile yapılıyor. GTR nin en büyük avantajı üstün yol tutuşu ve virajları çok hızlı dönüyor.
şöyle birşeyde var ama ring bu piste göre kısa ve çoğu piste göre karakteri daha farklı bu yüzden normal pist denmesi biraz yanlış olabilir belki uzun vadede yürüyenin ısınması yada koşulların değişimi etkili olabilir iki otomobil üzerinede bunu yazdım çünkü ring daha farklı normal pistlere göre
ayrıca gerçekten ciddi bir ağırlık farkı var 911e göre elektronik elemanlar gerçekten iyi çalışıyor galiba hakikaten bu değerlerde bir sapma yoksa(yukarıdaki hıza göre yazmadım yanlış anlaşılmasın:))
bencede yapılması gereken her iki markanın fabrika test pilotu çıksın ring e denesinler ancak o zaman gerçek süreler açığa çıkar..iki araç da aynı lastik tipinde olmalı yarı slick veya std. yol lastiği.
yukardaki 7.50 dergi editörü ve 7.54 porsche mühendisi zamanlarını okuyunca aklıma şöyle bi söz geldi
el elin eşeğini ararken türkü çığırırmış :D
porsche deki o şase geliştirme mühendisinin nissanın hakkını verdiği yada vermek istediği ne *****??
tartışma 2 markanın aynı anda kendi test pilotlarının deneme yapması ile sonlanır anca.
v-spec i bende merak ediyorum gt2 yi zorlayacağı kesin!
As expected, Nissan has responded to Porsche's claims that the GT-R isn't quite as fast as they say it is. In fact, representatives for the German automaker suggested that Nissan may have used racing slicks to achieve the 7:29:03 lap time of the Nürburgring. Says Nissan, "The final word from us is that it was done on absolutely standard tires which are available to customers in the showroom. They're not trick tires - absolutely standard tires, normal road tires."
Despite the allegations, Nissan is remaining calm about the issue, adding that the fast time was set by its racing driver, Tochio Suzuki, and achieved using the GT-R's optional Dunlop tires. Could it be that Porsche purchased a model with the slightly slower Bridgestones? Maybe, but can having the right tires could account for a 25-second lap time difference? In any case, Nissan's taking the high-road, falling short of suggesting that Porsche's drivers are slow. Thanks for the tip, Ed!
GTR'in lastiklerini nitrogen'le sisiriyorlar ondan farketmistir :)
Yalniz performans kriteri disinda GTR'in yolda durusu bile bir baska. Inanin hic arabadan anlamayan yasli teyzeler bile trafikte bu arabaya bakiyor :) Biraz da yeni bir araba olsa gerek trafikte tum bakislari uzerine topluyor. Yani pistte GT2 kadar hizli olmasa bile yan yana gelince Porsche'yi kimse farketmez.
yane dıyorkı nıssan...bız bu dereceyı opsıyonel olarak sunulan ama tamamem yol lastıgı olan dunlop larlayaptık...porsche nın aldıgı arabada yıne opsıyonel olrak sunulan brıgdestone lar olabılır ama arada 25 sanıye lık bı fark olmaz....bu durumda porş pılotları yawaslarmıs...demıs....
heueh iş pilotaja sıçradı ben diom bu işin sonu yok;) bence gt-Rla ilk kim bu dereceyi elde ettiyse o denesin porscheleri de...adam hızlıymış:)
gt2 ye asla lafım yok ama turboyu geçmesi bile zor diyen arkadaşlar e46 m3 csl ıslak pistte bile 3 sn koyuyo turboya youtubea m3 csl topgear yazın ve izleyin bence bi ki böle bi durumda turbyu arabadan bile saymaması lazım gtr ın