http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93903088/detay
İlanın sahibini tanımam etmem , daha dün açılmış ilan. Türkiyede böyle temiz arabalar kaldı mı merak ediyorum.
Çok hoş duruyor , aracı bilen çıkar mı ? Alma satma gibi bir düşüncem yok .
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93903088/detay
İlanın sahibini tanımam etmem , daha dün açılmış ilan. Türkiyede böyle temiz arabalar kaldı mı merak ediyorum.
Çok hoş duruyor , aracı bilen çıkar mı ? Alma satma gibi bir düşüncem yok .
Bu araba Amasya merzifondan satılan araba olabilirmi acaba
aynı bu enkti ve o zaman dahada düşüktü km si
bende bursada görmüştüm 1.5 yıl önce bu renk 40 binde
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Geçenlerde bunu almak için giden biri vardı. 35bin vermiş araç sahibi vermemiş fln. Trol muhabbeti de yapılmıştı
O araç mı acaba?
Bursa'daki araç hatta bursada çekilmiş fotoğraflarda güncel hali nedir fiyatda iyimiş başarılar![]()
bana pek inandırıcı gelmedi
gösterge paneli söklüp takılmış gibi geldi bana yamuk duruyor
arka tampon boyalı???
46.000 de orjinal hastası birisi için benzin kapağı düşündürücü
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Fiyat trajikomik bence
Böyle konularla şu arabanın viral reklamı yapılıyor sanki.36 bin veren bir hasta bulamadılar sanırım.
bursada ilana koymuslardi gecen sene sag yada sol kapi direginin biri siyah degil de govde rengiydi hatta o zaman konu acilmisti
Konunun başlığını ilk görünce dedim herhalde adminler site ile ilglili bir uyarı açıklama yapmışlar dedim.![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Kendime 106 bakarken buldum , Teche konu aç ordan satılırsa sana %5 komisyon demedilerVay be ne gözler var nasıl gördünüz o kadar detayı.
Keçiören de ftz de görmüştüm, fotoğrafları daha güzel, plakasına dikkat etmediğim için emin olamıyorum ama renk aynıydı.
Şu arabaya piyasa/reklam yapıldığı kadar RC Cola'ya reklam yapılsaydı şimdi Coca Cola içmiyor olurduk.
ahhh RC Cola ahhh, ne güzeldin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)