haha ah ah eski günler hepsini yapardık :D
Printable View
haha ah ah eski günler hepsini yapardık :D
biz o aldım verdimleri bide zıplayarak yapardık..
2 takımın oyuncuları birbirlerine yaklaşır kim zıplayabileceğini gözüne kestirirse iki oyuncunun bulunduğu yerlere tükürülür ve oralar işaretlenirdi...
tükürmek dedimde aklıma geldi.
bide alışırken adımlamak yerine yassı bir taşın birtarafına tükürür havayaatar yaşmı kurumu yapardık..sanırım bozuk paramız bile yokmuş...
kames top sağlamdı ama hiç patlamamıştı :D
Babamla hep kırtasiyeye giderdik, bana top aldığında mahallenin kralı olurdum. Topun sahibi mahallenin kralıdır:D
bu olayların herkes %80ini yaşamıştır ki zaten bende eskiden kalecilik ve oyunculuk yaptıgım icin bir zamanlar cok karsılasıyordum bunlarla =)
mahallenin paylaşılmaz forvetiydim be :D
hahaha cok ozledım yaw:( para toplayıp sogutucu sprey alırdık herkes sakatlanma numarası yapardı sprey sıktırmak ıcın:D:D mahalle maclarımız cok zewklı olurdu,en guclu bızım mahlleydı,hep dowerdık:D o sebepten faul dedıgımız zmn fauldu:D
hahaha ne günlerdi ya
mahallenin kalecisiydim, tsubasadaki kırmızı şapkalı kaleciye özenip gidip kırmızı şapkada almışlığım vardır. o şapkadan sonra popülerliğim daha da arttı diğer mahallelerinin maçlarına da çağırılır olmuştum :D dertsiz tasasız güzel günlerdi, tek derdimiz yarın ne oynayacağız :D
süper ya özledim beykozdaki o halleri :)
Az mı oynamadım Karum'un çimlerinde. Az mı bekçiler kovalamazdı..
ne zevkliydi ya :) hey gidi günler...
mikasa top mu ne vardı ne sertti ya kafayla vuramazdık :D
Hepsini okudum valla ne çok özlemişim :) Gözümün önüne geldi adım alışmalar caminin bekçisinin kovalaması eski mahalledeki apartman camlarını indirmelerimiz hey gidi günler.. :)
top bahçeye kaçar kimse almak istemez ama hep atan alırdı :D almaya gidenin arkasından bahçeye dalan var diye bagırıp ortadan yok olurduk :D:D:D
kaldırımda oynarken top yola fırladı bende taç kullanıcam diye atladım sonra kendimi 3 araba mesafesi ilerde buldum :D:D:D Allah a şükür burnum bile kanamamıştı