HONDAHAN Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bakın başta da dedim, ben büro muhasebesi yaptım ama şuan bir şirkette çalışıyorum.
Soru sorulmuş, bilgi veirlmiş, buna rağmen o sövüp sayanların ne iş yaptığını, kaç paraya aldıkları malı hangi yüzdeden sattıklarını çok merak ediyorum.!
Aylık verdiğiniz ücret muhasebecinin emeklerinin karşılığıdır. Peki size yılda kaç defa geliyor ? Sizin için vergi dairesine, SGK ya kaç defa gidiyor ? Bu geliş ve gidişlerdeki masrafları ? Kimi mükellefe bir klasör, bir sürekli form yeterken kimisine 10 klasör, 10 sürekli form harcıyor bu nasıl olacak ? Ben noter kapısında gecelere kadar üç gün beklediğimi bilirim ! eee aylık aldığı 200 e buna kim katlanır ? Artık herşey netten olduğu için ilk yıllarımdaki her ay SSK ve Vergi dairesi önünde sabahın 4 ünde kuyruğa girip akşamlara kadar beklediğimi de saymıyorum. Haa noter yoğunluktan dolayı kendine kabul etmedi defterleri de sizin onları ofisinize davet etmeniz gerekti !!! Eyvah diyorum gerisini buraya yazmıyorum bile. Bir keresinde noterler çalıştığım muhasebe bürosuna saat 8 de defter tasdiğe gelip sabaha karşı 4 te bitirdiler. Bedava oluyo değil mi bunlar ?
Hülasi haksız kazanana lanet okuyun eyvallah ta, eğer hakkı varsa o lanet sizi bulur, iki kere düşünün sövüp sayarken.
Yine söylüyorum; şuan bir şirkette muhasebeciyim, böyle şeylerle de hiç işim yok ama konunun açılmasına sebep olan sorunun cevabı bunlardır.
Kimse çiçekçiye, ulan 5 liralık gülü sevgililer gününde 15 liraya satıyon lanet olsun demiyor ama ! ;) değil mi ?