Bu arada odeme ziraat bankasi atmlerinden kartsiz olarak yapilabiliyor
Printable View
Bu arada odeme ziraat bankasi atmlerinden kartsiz olarak yapilabiliyor
yine kredi çıktı okadarda acındırmıştım başvuru formunda kendimi :D arkadaşlar ben geçen senede çıktı ama almadım bu krediyi yani öle sonuçlara baktım hiç birşey yapmadım e devletten vs onaylatmadım iptal de ettirmedim borç vs çıkarmı bana acaba :D
aynen bu krediden bana da çıkmış ama iptal ettirmek için nasıl bir yol izleyeceğim
Kardeşimde tıp okuyor , artık internetten e devletten yapılacak herşey . 55 lira notere para bayılmıcaklar.
Abilerim arkadaşlarım almaktan vazgeçtim krediyi fakat hiç bir işlem yapmasakta bu kredi iptal oluyor mu ? illa dilekçe mi yazmak lazım ?
4. BURS/KREDİ BAŞVURUSU YAPTIM. BAŞVURUMU İPTAL ETMEK İSTİYORUM NE YAPMAM GEREKİYOR?
Yaptığınız başvuru sonucunda tarafınıza burs/kredi çıkması halinde Anasayfa - Devletin Kısayolu | www.türkiye.gov.tr internet adresi üzerinde burs/kredi taahhüt senedini düzenletmediğiniz sürece tarafınıza ödeme yapılmamaktadır. Böylece başvurunuz iptal olmuş olacaktır.
Burada cevabı varmış. Teşekkürler :) Öyle sıkıntım yok para için fakat diecast model topladığım için her ay model alırdım diyordum vazgeçtim verdiğiniz uyarılar üzerine :)
Okuldan öğrenci belgeni alıp ziraate gidiyorsun sana hızlı kart sistemiyle genç kart veriyorlar tc kimlik numaranin son rakamına göre de belirli bi günde yatırıyorlar parani. Ayrıca geri ödemeli ciktiysa devlet faizli falan almiyor biz hesapladik 4 yılda bana verdiği toplam para 15 milyar oluyor ama bizim sözleşme 12.600 liraydı eksik bile aliyor devlet.
Durumunuz kötü değilse iptal ettirin başıma bela oldu, işsiz kaldım ödeyemedim Nisan ayından beri. Yakında mesajı gelir tüm hesaplara e-haciz konuldu diye :) İşsiz adama gss de zorunlu. Kredi ödemesi ve gss birleşince aylık 330 TL direk gidiyor.
Bize burs çıkmaz zaten anca kredi çıkar :D
Krediyi iptal etmek için sistem üzerinden iptal etmeniz lazım demiş, hangi sistem bu nasıl iptal edicez bilen var mı ?
http://i.hizliresim.com/YjbmnE.png
bir nesli de bu krediler bitiriyor, çok zorda olmadıkça almayın aldırmayın.
Valla bir işlem yapılmadıkça bize borç bindirebileceklerini sanmam ne imza atıyorum ne onaylıyorum o yüzden sanırım korkacak birşey yok :D Ama genede araştırmak lazım :D
Bu yüzden gelecekteki geri ödemeden dolayı vazgeçtim almaktan :)
Borç sorgulamaya girdim 1 yıldır aldığım halde borcunuz hesaplanıyor diyor gerçek borcumu nereden göreceğim
aklın varsa alma o krediyi
İptal ettirmek diye birşey yoktur sen gerekli evrakları vermezsen zaten iptal olur :)
Zenginler kapti yine burslari biz orta halli insanlarda krediye mecbur... Gercekten adalet sadece kadin ismi bu ulkede